Tavarantoimittajille

19.8.2014 Uuden Code of Conductin hyväksyminen

Kerroimme sivustollamme 30.6.2014, että otamme käyttöön uuden Code of Conductin elokuussa 2014. Kerroimme myös, että kaikkien alkoholijuomatoimittajiemme tulee hyväksyä uudet eettiset toimintaperiaatteet joko allekirjoittamalla hyväksymislomake tai tekemällä hyväksyntä kumppaniverkossa.

Aiemmasta poiketen edellytämme allekirjoituksia tai sähköistä hyväksyntää ainoastaan toimittajakohtaisesti, ei tuotekohtaisesti. Allekirjoittamalla tai sähköisesti hyväksymällä toimittaja sitoutuu noudattamaan eettisiä toimintaperiaatteita kokonaisuudessaan, vaikka hyväksyntä annetaan Terms of Implementation for Business Partners -asiakirjalla.

Sähköinen hyväksymislomake on nyt kumppaniverkon tarjoussovelluksessa nimellä "Uusi Code of Conduct". Vaihtoehtoisesti hyväksynnän voi tehdä täyttämällä ja allekirjoittamalla sivustollamme olevan hyväksymislomakkeen ja lähettämällä sen meille osoitteeseen Alko Oy, Ostot ja Logistiikka, PL 33, 00181 Helsinki.

Lomake tai sähköinen hyväksyntä tulee toimittaa viimeistään 31.12.2014.

Mikäli toimittaja ei lähetä allekirjoitettua hyväksymislomaketta tai tee sähköistä hyväksyntää kumppaniverkossa, Alko voi peruuttaa tehdyt tilaukset ja poistaa tuotteet valikoimasta ilman korvausvelvoitetta.

Uusien tuotteiden kohdalla hyväksyntä on sisällytetty tarjouslomakkeeseen.