tiedote

Alko avaa uuden myymälän Espoon Kauklahteen

 Alko avaa uuden myymälän Espoon Kauklahteen 30.10. osoitteeseen Räävelintie 2. Myymälä on viides Lidlin yhteydessä palveleva Alko. Muita Lidlien viereen loppuvuoden aikana avattavia myymälöitä ovat Kuopion Petosen, Varkauden ja Parkanon myymälät.

Alko on etsinyt kasvavalta Kauklahden alueelta liikepaikkaa jo pitkään. "Olemme tyytyväisiä, että liikepaikkakriteerimme täyttävä sijainti viimein löytyi", kertoo palvelupäällikkö Kari Pennanen.

”Noin 200 nelilömetrin myymälään tulee Alkon uusimman konseptin mukainen myymäläilme”, aluepäällikkö Kimmo Mäkelä sanoo. Myymälä työllistää viisi myyjää ja sen päällikkönä toimii Tuomas Penttinen. "Noin tuhannen tuotteen valikoimaa rakennetaan vastaamaan alueen asukkaiden tarpeita", kertoo Mäkelä.

Tavoitteena asiakkaiden kannalta paras liikepaikka

Alko pyrkii aina löytämään liikepaikan, joka on sijainniltaan paikkakunnan paras asiakaspalvelun näkökulmasta. Alkon myymäläverkostoa kehittäessä huomioidaan asiakaspalvelunäkökohdat, myymäläverkoston kattavuus, alueen väestöpohja, taloudellinen kannattavuus ja sijainnin vaikutus valtioneuvoston terveen kilpailun ohjelman mukaisesti päivittäistavarakaupan kilpailutilanteeseen. Alkon liikepaikkakriteerit ovat julkisia ja luettavissa yhtiön verkkosivuilta.

Uuden myymälän perustaminen edellyttää aluehallintoviraston lupaa.

aluepäällikkö Kimmo Mäkelä, puh. 040 749 1184
palvelujohtaja Kari Pennanen, puh. 020 711 5112