tiedote

Alkon Jyväskylän Seppälän myymälä muuttaa

Alkon Jyväskylän Seppälän Prisman yhteydessä toimiva myymälä muuttaa toukokuun lopussa Minimanin viereen osoitteeseen Vapaaherrantie 11. Avautuessaan myymälä on toinen Minimani-ketjun yhteydessä toimiva Alko. Ensimmäinen Minimanin vieressä palveleva myymälä avataan Seinäjoella helmikuussa.

”Uusi sijaintimme kehittyvällä Kankaan alueella on erinomainen. Liikepaikka sijaitsee lähellä keskustaa ja sen saavutettavuus nelostieltä on hyvä”, sanoo palvelujohtaja Kari Pennanen.

Muuton myötä myymäläilme päivitetään uusimman konseptin mukaiseksi. ”Myös tilankäyttömme tehostuu, jolloin voimme palvella asiakkaitamme entistä paremmin", kertoo aluepäällikkö Jari Hiekkataipale. Myymälän päällikkönä jatkaa Ossi Hanhijoki. ”Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita herkällä korvalla muuton jälkeen. Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman asiakaslähtöinen valikoima”, lupaa Hanhijoki.

Tavoitteena asiakkaiden kannalta paras liikepaikka

Alko pyrkii aina löytämään liikepaikan, joka on sijainniltaan paikkakunnan tai alueen paras asiakaspalvelun näkökulmasta. Alkon myymäläverkostoa kehittäessä huomioidaan asiakaspalvelunäkökohdat, myymäläverkoston kattavuus, alueen väestöpohja, taloudellinen kannattavuus ja sijainnin vaikutus valtioneuvoston terveen kilpailun ohjelman mukaisesti päivittäistavarakaupan kilpailutilanteeseen. Alkon liikepaikkakriteerit ovat julkisia ja luettavissa yhtiön verkkosivuilta.

Alkon myymälän muutto edellyttää aluehallintoviranomaisen luvan.
 
Lisätiedot:
aluepäällikkö Jari Hiekkataipale, puh. 020 711 6501
palvelujohtaja Kari Pennanen, puh. 020 711 5112