tiedote

Alkon myymälä Pohjan Minimanin yhteyteen Seinäjoella

Alkon Seinäjoen Joupin myymälä muuttaa ensi vuoden helmikuussa Seinäjoen Pohjassa sijaitsevan Minimanin yhteyteen osoitteeseen Tehtaantie 5. Myymälästä tulee ensimmäinen Minimanin yhteydessä toimiva Alko.

”Minimanin hypermarket sijaitsee asiakkaidemme kannalta hyvällä paikalla monipuolisessa palvelukeskittymässä. Pohjan alue on kaupallisesti vireä ja kehittynyt viime vuosina paljon. Alueella ei ole ennestään Alkon myymälää. Uudelta Seinäjoen ohikulkutieltä on hyvät yhteydet alueelle”, kertoo palvelujohtaja Kari Pennanen. Seinäjoen kaupungissa on kattava kolmen myymälän verkosto. Myymäläverkosto on laaja myös lähikunnissa. ”Nykypaikalta Joupista lähimpään Seinäjoen keskustan myymälään on noin puolentoista kilometrin matka, joten Alkon palvelut tulevat säilymään lähellä Joupin asukkaita myös jatkossa”, jatkaa Pennanen.

”Pohjan myymälään tulee Alkon uusimman konseptin mukainen myymäläilme”, kertoo aluepäällikkö Harri Kankaala. ”Noin 1 500 tuotteen valikoimaa kehitetään muutossa vastaamaan entistä paremmin asiakkaidemme tarpeita. Saamme muutossa myös hyvät paikoitusalueet”, Kankaala lisää. Myymälä työllistää viisi myyjää ja sen päällikkönä toimii Hannele Kivistö.

Tavoitteena asiakkaiden kannalta paras liikepaikka

Alko pyrkii aina löytämään liikepaikan, joka on sijainniltaan paikkakunnan paras asiakaspalvelun näkökulmasta. Alkon myymäläverkostoa kehittäessä huomioidaan asiakaspalvelunäkökohdat, myymäläverkoston kattavuus, alueen väestöpohja, taloudellinen kannattavuus ja sijainnin vaikutus valtioneuvoston terveen kilpailun ohjelman mukaisesti päivittäistavarakaupan kilpailutilanteeseen. Alkon liikepaikkakriteerit ovat julkisia ja luettavissa yhtiön verkkosivuilta.

Alkon myymälän muutto edellyttää aluehallintoviranomaisen luvan.

aluepäällikkö Harri Kankaala, puh. 020 711 6801
palvelujohtaja Kari Pennanen, puh. 020 711 5112