tiedote

Alko avaa uuden myymälän Kalasatamaan

Alko avaa uuden myymälän kehittyvän Helsingin sydämeen. Kalasataman, Teurastamon ja Tukkutorin jatkuvasti kasvava ja vilkastuva alue saa oman Alkonsa osoitteeseen Vanha talvitie 12. Myymälä avataan Lidlin myymälän yhteyteen torstaina 11. kesäkuuta.

”Kalasataman uusi myymälä sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä kasvavalla ja kehittyvällä alueella. Jo nyt alueella asuu tai työskentelee tuhansia ihmisiä ja Alko haluaa olla osaltaan rakentamassa alueen palvelutarjontaa”, kertoo Alkon Helsingin aluepäällikkö Tatu Vanninen.

Myymälä työllistää kuusi ihmistä ja sen myymäläpäällikkönä työskentelee myös Alkon Malmin myymälän päällikkönä jatkava Marko Ruotsalainen. Uuden myymälän valikoimissa on noin 1200 tuotetta.

Tavoitteena asiakkaiden kannalta paras liikepaikka

Alko pyrkii aina löytämään liikepaikan, joka on sijainniltaan paikkakunnan paras asiakaspalvelun näkökulmasta. Alkon myymäläverkostoa kehittäessä huomioidaan asiakaspalvelunäkökohdat, myymäläverkoston kattavuus, alueen väestöpohja, taloudellinen kannattavuus ja sijainnin vaikutus valtioneuvoston terveen kilpailun ohjelman mukaisesti päivittäistavarakaupan kilpailutilanteeseen. Alkon liikepaikkakriteerit ovat julkisia ja luettavissa yhtiön verkkosivuilta.
 
Uuden myymälän avaaminen edellyttää Aluehallintoviraston lupaa.
 
Lisätiedot:

aluepäällikkö Tatu Vanninen, puh. 020 711 6101
palvelujohtaja Kari Pennanen, puh. 020 711 5112