tiedote

Alko uusiin tiloihin Lappeenrannan IsoKristiina-kauppakeskuksessa

Lappeenrantalaisen IsoKristiina-kauppakeskuksen remontti päättyy ja sen myötä Alkon myymälä avautuu toukokuun 7. päivänä klo 10 uusissa tiloissa. Remontin ajan syksystä 2013 väistötiloissa toiminut Alko on näillä näkymin muuton vuoksi kiinni maanantaista 4. toukokuuta keskiviikkoon 6. toukokuuta.

”Asiointi Alkossa helpottuu, kun parkkipaikat valmistuvat. IsoKristiinan Alko sijaitsee jatkossa erinomaisella paikalla kauppakeskuksen uudella puolella lähellä päivittäistavaraliikkeitä”, sanoo Alkon Kaakkois-Suomen aluepäällikkö Juha Laanti.

Myymäläpäällikkönä IsoKristiinassa jatkaa Heli Hyypiä. ”Kauppakeskuksessa tapahtuu valtava muutos toukokuun aikana. Kaikkiaan keskuksessa avautuu 80 liikettä, joista iso osa nyt toukokuussa. Kauppakeskuksen vuotuiseksi kävijämääräksi on arvioitu noin 5,6 miljoonaa vierailijaa.”

IsoKristiinan Alkon valikoima laajenee samalle tasolle, jolla se oli ennen remontin alkamista. Myymälän valikoimiin tulee noin 1 700 tuotetta.

Tavoitteena asiakkaiden kannalta paras liikepaikka

Alko pyrkii aina löytämään liikepaikan, joka on sijainniltaan paikkakunnan tai alueen paras asiakaspalvelun näkökulmasta. Alkon myymäläverkostoa kehittäessä huomioidaan asiakaspalvelunäkökohdat, myymäläverkoston kattavuus, alueen väestöpohja, taloudellinen kannattavuus ja sijainnin vaikutus valtioneuvoston terveen kilpailun ohjelman mukaisesti päivittäistavarakaupan kilpailutilanteeseen. Alkon liikepaikkakriteerit ovat julkisia ja luettavissa yhtiön verkkosivuilta.

Lisätiedot:

aluepäällikkö Juha Laanti, 020 711 6601

palvelujohtaja Kari Pennanen, 020 711 5112