Uutinen

Uudella Uutishuoneella parempaa palvelua

Alko on avannut uuden Uutishuoneen. Alkon oma media on sekä tiedotusvälineiden että kuluttajien käytettävissä.

Uutishuone tuo Alkon tilastot, tiedotteet ja muut tärkeät tietolähteet yhden osoitteen taakse. ”Alko tarjoaa tutkitusti parasta asiakaspalvelua suomalaisella vähittäismyyntikentällä. Tällä samalla paneutumisella Alko haluaa palvella myös mediaa ja muita Alkosta tietoa kaipaavia”, taustoittaa Alkon viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Maritta Iso-Aho.

Jatkossa Uutishuone tarjoaa palvelun käyttäjille viimeisimmät uutiset ja tiedotteet Alkosta ja yrityksen toimialasta sekä kurkistuksia alkolaisten arkeen. Uutishuoneessa on myös muutaman vuoden tiedotearkisto. Tämän lisäksi Uutishuoneesta löytyvät ajantasaiset myyntitilastot muun muassa alkuperämaittain, makutyypeittäin ja maakunnittain. Uutishuone on myös kevyt kuvapankki, sillä se tarjoaa painokelpoisia kuvia ja logoja.

Uutishuone on niin ikään kurkistus Alkon sosiaalisen median kanaviin, sillä huoneen etusivu näyttää viimeisimmät päivitykset kolmesta eri some-kanavasta: Twitteristä, Facebookista ja Instagramista. Uutishuoneesta löytyvät myös Alkon viestinnän yhteystiedot.

Lisätietoja:

Viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Maritta Iso-Aho, puh. 020 711 5443