tiedote

Alko parantaa palveluaan Satakunnan sydämessä

Alko avaa uuden myymälän Porissa Kauppakeskus Puuvillassa ja Porin Sokoksen katutasossa. Muutokset perustuvat asiakaspalveluun, sillä Alko haluaa palvella asiakkaitaan siellä, missä he asioivat. Molemmat Alkon uudet myymälät ovat helposti saavutettavissa autolla, polkupyörällä, jalan ja joukkoliikennevälineillä.

Porin Puuvilla on Satakunnan suurin kauppakeskus. Sen keskeinen sijainti Porin kaupungin keskustan kupeessa, historiallisessa puuvillatehtaassa on Alkolle hyvä. Puuvillassa Alko sijoittuu katutasoon kauppakeskuksen keskusaukion tuntumaan. Kauppakeskuksessa Alkon kanssa asiakkaita palvelee yli 60 muuta liikettä.

”Porilaiset ovat toivoneet Alkoa Puuvillaan. Haluamme palvella asiakkaitamme siellä, missä he liikkuvat, joten Puuvillan kauppakeskus on meille kiinnostava liikepaikka”, kertoo Alkon palvelujohtaja Kari Pennanen.

Porin Puuvillan myymälä avataan huhtikuun lopulla.

Porin ydinkeskustan kävelykadun tuntumassa Alko palvelee jatkossa Sokoksen tavaratalon katutasossa. Isolinnankadun myymälä suljetaan ja uusi myymälä avataan Sokoksen yhteyteen kesäkuussa ennen juhannusta.

”Porin seudulla oli useita myymälämuutoksia vuoden 2015 loppupuolella ja tämä on jatkumoa niillekin muutoksille. Tämän vuoden jälkeen myymäläverkosto on kokenut uudistuksen Porin seudulla. Alueen myymälät ovat saaneet uuden ilmeen”, kertoo Alkon Länsi-Suomen aluepäällikkö Harri Kankaala.

Suljettavan Isolinnankadun myymälän henkilöstö jatkaa työtään Sokoksen tavaratalon Alkossa. Sokoksen ja Puuvillan Alkon myymäläpäällikkönä työskentelee Kirsi-Marja Kuparinen.

Muutosten jälkeen Alkolla on Porissa viisi myymälää. Mikkolan Prisman, Eteläväylän Lidlin ja Pori Noormarkun myymälät jatkavat entisellään.

Lisätietoja

palvelujohtaja Kari Pennanen, 020 711 5112
Länsi-Suomen aluepäällikkö Harri Kankaala, 020 711 6801