Etikettiklubi

Etikettiklubi

Oletko kiinnostunut viineistä, oluista ja ruoasta? Liity Etikettiklubiin, joka innostaa maistamaan, kokeilemaan ja löytämään uusia makuelämyksiä.

Etikettiklubin jäsenenä nautit monista  eduista ja sisältöantimista, joiden avulla löydät yhä uusia makuelämyksiä viinien, oluiden ja ruoan maailmasta.

Etikettiklubin vuosimaksu on vain 25 €, ja se sisältää kosolti painettua ja sähköistä sisältöä sekä mahdollisuuden osallistua klubin kursseille ja pruuveihin.

Viini- ja olutkurssit sekä -pruuvit

Etikettiklubi järjestää vuosittain satoja viini- ja olutkursseja – Helsingistä Rovaniemelle. Tilaisuuksien kirjo on erittäin monipuolinen, joten niin vasta-alkaja kuin pidemmällekin edennyt viininharrastaja löytää tarjonnasta kiinnostavia vaihtoehtoja. Kursseille ja pruuveihin voivat osallistua klubin jäsenet seuralaisineen.

Etiketti-lehden kansikuva

Etiketti-lehti

Saat neljästi vuodessa ilmestyvän Etiketti-lehden tuoreeltaan suoraan kotiisi. Se on monipuolinen ruoka- ja juomalehti, joka sisältää monipuolisten juoma-artikkeleiden lisäksi runsaasti hyviä reseptejä juomasuosituksineen.

Viini- ja juomaoppaat

Etikettiklubi julkaisee useamman kerran vuodessa 20-sivuisen juomaoppaan, joka avaa uusia ja yllättäviäkin näkökulmia viinien, oluiden ja muiden juomien maailmaan. Jäsenenä saat oppaat postitse.

Ennakkotieto uutuuksista

Voit tarkastella uutuustuotteita ennakkoon kirjautumalla Etikettiklubin tunnuksillasi alko.fi:hin. Klubin sähköisessä jäsenkirjeessä saat puolestaan tietää ennakkoon varattavat tuotteemme.

Sähköinen jäsenkirje

Sähköinen jäsenkirje pureutuu joka kuukausi ajankohtaiseen viini- tai juomateemaan artikkeleineen, pruuviohjeineen ja resepteineen.

Etikettiklubi verkossa

Etikettiklubin jäsenenä voit kirjautua sivuillemme, jolloin voit hyödyntää kaikkia klubin sähköisiä sisältöjä ja palveluita. Voit esimerkiksi pyytää räätälöidyn ruokajuomaehdotuksen asiantuntijoiltamme, kun olet järjestämässä päivällisiä tai muuta tilaisuutta.

Viinillisiä etuja

Etikettiklubilaisena voit hyödyntää vaihtuvat edut ja tarjoukset, jotka on tarkoitettu vain klubilaisille. Eduista kerrotaan sekä sähköisessä jäsenkirjeessä että verkkosivuillamme.

Tervetuloa Etikettiklubiin

Tervetuloa Etikettiklubiin

Liity itse tai anna jäsenyys lahjaksi.

Liity Etikettiklubiin
Anna jäsenyys lahjaksi
Tulosta tästä lahjakortti

Oletko jo Etikettiklubin jäsen? kirjaudu sivun oikeasta ylälaidasta.