Tuliaiset

Ilahduta kätevällä lahjalla

Näppärät apuvälineet ilahduttavat lahjan saajaa arjessa ja juhlassa: kuohuviini aukeaa kätevästi eikä lämpötilan mittaaminen ole ongelma.

 

viinilämpömittariViinilämpömittari
11,90 €


Viinipullon kylkeen napsautettava mittari kertoo viinin lämpötilan hauskalla tavalla. Kulkee kätevästi mukaan myös matkoille.

Tuotteen tiedot

 

 

Platinum-coolersettiPlatinum-coolersetti
26,90 €


Kätevät viilentäjät mahtuvat pieneenkin pakastimeen jäähtymään. Setti sisältää coolerit samppanja- ja viinipulloille. Arkadian-erikoisvalikoimaa.

Tuotteen tiedot

 

 

Karahvi CasualKarahvi Casual
19,00 €


Erinomainen lahja viininystävälle. Joulupöydän tuhti viini ilmaantuu ja avautuu tyylillä tässä karahvissa. Sopii myös veden tarjoamiseen.

Tuotteen tiedot

 

 

Vinkki: mitä viiniä lahjaksi?

Valitse lahja saajan suosikkirypäleestä, suosikkimaasta tai seudulta. Samppanja käy aina. Liitä mukaan stopperi. Valinnalla voi ilmentää myös viinimaailman trendejä: pinot noirit ja rieslingit pitävät edelleen pintansa.

 

 

SilikonistopperitSilikonistopperit
13,90 €


Jäikö kuohuviinipullon pohjalle vielä tilkka? Tiivistä suuaukko ja pidä kuplat pullossa silikonisilla stoppereilla. Pakkauksessa kaksi kappaletta stoppereita.

Tuotteen tiedot

 

 


More_samppanjalasisettiMore-samppanjalasisetti
34,50 €

Samppanjalaseja tarvitaan aina: vie tämä viehättävä pari mukanasi juhliin. Salkussa on paikka myös kuohuviinipullolle. Arkadian-erikoisvalikoimaa. Voi tilata myös muihin myymälöihin kuljetusmaksua vastaan. Lisätietoa kuljetuksesta täältä

Tuotteen tiedot

 

 

KuohuviinipullonavaajaKuohuviinipullonavaaja
17,90 €

Ei enää pelkoa kattoon sinkoavasta korkista! Avaa kuohuviini kevyesti tyylikkäällä avaajalla, jota voi pitää kauniisti esillä.

Tuotteen tiedot

 

 


Vinkki: voiko olutta antaa lahjaksi?

Oluet ovat kiehtovia maisteltavia. Tee itse räätälöimäsi six-pack, johon kokoat kuusi erilaista olutta. Kausioluet ovat erityisiä, niitä on saatavissa vain rajallisen ajan. Esimerkiksi alet ovat nyt erittäin suosittuja.

 

 

Tutustu nyt myös Alkon kauniisiin viinilaatikoihin ja lahjapakkauksiin!