Palvelut

Asiakaspalvelu apunasi myös somessa

Asiakasneuvojamme vastaavat Facebookissa asiakkaita askarruttaviin kysymyksiin arkisin klo 9–16. Kysymyksien lisäksi voit keskustella ja kertoa, mitä mieltä sinä olet Alkon palveluista tai tuotteista. Myös ideat ja kehitysehdotukset ovat tervetulleita!

Asiakaspalvelussa olemme ottaneet aktiivisesti käyttöön sosiaalisen median alko-kanavat facebookissa ja twitterissä.

Palvelemme edelleen auliisti myös sähköpostin välityksellä ja puhelinyhteyksien päässä, mutta jatkossa olemme yhä helpommin asiakkaan tavoitettavissa myös somen kautta.

Kaikenlainen asiakaspalaute on erittäin tervetullutta ja vastailemme somessa päivänpolttaviin kysymyksiin sekä pidämme keskustelua yllä ajankohtaisista aiheista.

Somekanavat

Facebook
Twitter
Instagram
YouTube

  • Tuotteisiin liittyvät kysymykset somessa ainoastaan yksityisviestillä tai muita kanavia hyödyntäen.
  • Tyhmiä kysymyksiä ei ole, vastaamme yli 13 000 kertaa vuodessa.
  • Autamme sekä Alkon palveluihin, että tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.
  • Autamme sinua onnistumaan, kun suunnittelet juhlia, tarvitset tukea ruokajuomien valintaan tai haluat tietää mistä löydät lähimmän myymälän tai tuotteen.
  • Haluamme jatkuvasti palautetta ja toiveita, ne menevät suoraan eteenpäin työstettäväksi.

Alkon Facebook-pelisäännöt

Alkon Facebook-sivustolla sana on vapaa, mutta asiakasneuvojamme voivat poistaa asiattomat viestit, kommentit, julkaisut, kuvat tai linkit.

Alkon Facebook-sivustolla ei sallita viestejä, jotka loukkaavat ihmistä, yhteisöä, uskontoa tai rotua. Lainvastaiset tai lainvastaiseen toimintaan kehottavat viestit on kielletty.

Kaikenlainen ulkopuolisten henkilöiden, tahojen tai yritysten markkinointi on samaten kielletty.

Jos osallistut keskusteluun sivustollamme, sinun on kunnioitettava toisten mielipiteitä. Jos olet eri mieltä, perustele kantasi asiallisesti. Älä hauku, parjaa tai sorru alatyylisiin ilmaisuihin.

Jos käyttäjä rikkoo toistuvasti näitä sääntöjä, hänen pääsynsä sivulle voidaan estää.

Tästä Alkon Facebook-sivuille