Palvelut

Tervetuloa palveltavaksi!

Alkosta saa tutkitusti Suomen parasta palvelua.  Loistavan asiakaspalvelumme taustalla on myyjiemme aito halu kuunnella ja ymmärtää jokaisen asiakkaamme toiveita ja tarpeita – ja vastata niihin parhaan tuotesuosituksen kera.

Sinä

Sinä, asiakkaanamme olet tärkein jokaiselle myyjällemme, jokaisessa 350 myymälässämme,  jokaisella asioinnillasi.

Poikkesitpa sitten etsimään parasta juomavaihtoehtoa juhlamaljaksi tai lahjaksi, keväiselle piknikille tai joulukinkulle, etiketin värin perusteella tai muistamasi nimen alkukirjaimella, kaverin suosittelemaa tai lehtiarvostelun voittajaa - haluamme ehdottomasti auttaa sinua! Laajasta juomavalikoimastamme löytyy varmasti täsmäjuoma sinun ostoskoriisi.

Otathan avuntarjoamisemme vastaan  ja kysy rohkeasti mistä vain - jutellaan yhdessä lisää tarpeistasi, odotuksistasi ja toiveistasi juomaostoksellesi.  

Joskus saatat kiireessä noutaa tutun lempijuomasi tutulta hyllyltä ja suunnata saman tien kassalle. Silloin toivomme, että asiointiasi helpotti selkeä myymälämme opasteineen ja sen kruunasi  sujuva kassapalvelu hymyn kera.

Me

Meitä Alkon myyjiä koulutetaan jatkuvasti juomaosaamisessamme ja palvelutaidoissamme sinua varten. Haluamme jakaa monipuolisen osaamisemme juuri sinulle, siten kuin sinä haluat ja toivot. Ymmärrämme, että asiakkaidemme kiinnostus ja juomatuntemus vaihtelee - välillä me neuvomme perusasioissa ja välillä saamme itse kiintoisaa oppia juomaharrastaja-asiakkailtamme.

Saamme onnistumisen iloa silloin, kun pääsemme kuuntelemaan juuri sinun toiveitasi ja löydämme yhdessä sopivimman juoman. Juoman, joka  maistuu ihanana häämaljanasi, vastaa lahjansaajan makumieltymyksiä, saa kehuja tärkeiltä illallisvierailtasi tai kruunaa raikkaudellaan saunailtasi kesämökillä.

Haluamme, että onnistut juomavalinnassasi aina ja kenties opit meillä käydessäsi jotain uutta!