Etikettklubben

Etikettklubben erbjuder många fördelar

Är du road av vin, öl och mat? Kom med i Etikettklubben! Där får du inspiration till att prova, dofta och hitta nya smakupplevelser.
 
Som medlem i Etikettklubben har du många fördelar som relaterar till vin och kan njuta av ett rikt innehåll. Det gör att du hela tiden går på nya upptäcktsfärder i vinets, ölets och matens sköna värld.
 
Etikettklubbens årsavgift är bara 25 euro. För denna slant får du generöst med information i tryckt och digital form. Dessutom kan du delta i kurser och provningar.

Märk väl att klubbens språk är finska men du kan prenumerera på tidningen Etiketten på svenska.

 

Kurser och provningar i vin och öl

Etikettklubben ordnar över hundra kurser och provningar i vin och öl per år från Helsingfors i söder till Rovaniemi i norr. Vi erbjuder ett mycket brett spektrum av kurser och provningar för både nybörjare och mer erfarna vinentusiaster. Alla kan hitta något som intresserar just dem. Kurserna och provningarna är öppna för dig som är medlem. Du kan även ta med en vän.


 
Kundtidningen Etiketten

Du får ett rykande färskt exemplar av Etiketten hem till dig fyra gånger per år. Den enda tidningen om mat och dryck på svenska i Finland har ett digert innehåll av artiklar om drycker. Du hittar också många bra recept med förslag till passande viner.


 
Handböcker om vin och andra drycker

Etikettklubben ger ut en handbok om vin på 20 sidor några gånger per år. Medlemmar får den hemskickad.
 
Förhandsinformation om nyheter
När du loggar in med dina användaruppgifter på alko.fi kan du förhandsstudera nya varor. Klubbens e-medlemsbrev ger dig information om artiklar som kan förhandsbeställas.


 
E-medlemsbrev

E-medlemsbrevet fokuserar varje månad på ett aktuellt tema kring viner eller andra drycker i form av artiklar, provningstips och recept.


 
Etikettklubben på webben

Medlemmar i Etikettklubben kan logga in på vår hemsida och ta del av innehållet och tjänsterna på sidan. Allt innehåll på hemsidan finns endast på finska.

Du kan till exempel ta i bruk den praktiska Päiväkirjani-dagsbokstjänsten. Den hjälper dig att fördjupa dig i din hobby. Päiväkirjani-dagboken kan du använda på många sätt – som exempel kan du spara dina provningsminnen och smakminnen där, du kan skriva dina utvärderingar där, göra köplistor eller en lista på innehållet i din källare. 

Pä medlemssidorna kan du också be att våra experter ge dig ett skräddarsytt förslag till måltidsdryck om du ska ordna en middag eller någon annan tillställning, spela vinspelet, ta vara på provningstips och gotta dig med Etikettklubbens recept.


 
Fördelar som anknyter till viner

Etikettklubben ger medlemmarna en rad exklusiva fördelar och erbjudanden som växlar från månad till månad. Information om fördelarna hittar du i e-medlemsbrevet och på webben.