-
sällskapsdryck
Sällskapsdrycker är ofta okomplicerade drycker, med en lättillgänglig smak och kräver nödvändigtvis inte mat som sällskap. Här finns också drycker som passar för festliga tillfällen.
Ett ögonblick…
-
tapas och antipasti
Urvalet av antipasti och tapas är brett. Det bästa dryckesvalet är en rätt så lätt och frisk dryck som matchar de många olika smakerna.
Ett ögonblick…
-
salta tilltugg
Till salta tilltugg kan väljas ett brett urval av olika drycker. Ofta serveras de före den egentliga måltiden, varför drycken helst ska vara mild och fräsch.
Ett ögonblick…
-
Produktinformation
-
VARUNUMMER908818
-
ALKOHOL7.0%
-
SOCKER85.0 g/l
-
SYROR5.3 g/l
-
ENERGI80.0 Kcal/100 ml
-
LITERPRIS8.33 EUR
-
TILLÄGGSINFOVin med låg alkoholhalt (0,6-9,9%)
-
INGREDIENSER SOM PRODUCENTEN MEDDELAT OMInnehåller sulfit
-
FÖRPACKNINGplastflaska
-
FÖRSLUTNINGförslutare av plast
-
PRODUCENTJ. García Carrión
-
SUPPLIERSocial Wines
-
SORTIMENTordinarie sortiment
-
-
Smak
Smak
Fruktviner och mousserande fruktviner är tillverkade av någon annan råvara än vindruvor. Aromatiserade viner är framställda åtminstone delvis av druvor, men med bär eller bäraromer eller frukt eller fruktaromer tillsatta som smaksättning.
Mousserande fruktviner har ofta smak av vinbär, krusbär och citrus. I fruktvinerna kan du känna aromer av äpple, päron, blåbär, hallon, tranbär eller svart vinbär. Smaken i aromatiserade viner kan komma från jordgubbe, passionsfrukt, apelsin, hallon, grapefrukt eller päron. Smaken är oftast halvsöt eller söt och drycken kan vara spritsig eller bubblig.
Passar tillMousserande fruktvin, fruktvin och aromatiserat vin passar som sällskapsdryck, aperitif eller i drinkar och bålar.
Använd dessa produkter i cocktails och bål och välj bär eller frukt enligt din egen smak. Reglera bålens eller drinkens alkoholhalt genom att tillsätta stark alkoholdryck, likör, mineralvatten, tonic eller saft. Dekorera med säsongens bär, frukt och örter.
ServeringServera dessa viner väl avkylda, vid 8–10 grader. En rumstempererad flaska svalnar till lämplig temperatur på cirka tre timmar i kylskåp.
Servera i synnerhet aromatiserade viner som innehåller bär eller fruktkött mycket väl avkylda. Om drycken är för varm kan den skumma kraftigt över när flaskan öppnas.