Palaa
Maustetut viinat

Jaloviina Extra 2023

Meripihkankeltainen, pehmeä, kuivatun aprikoosinen, luumuinen, konjakkimainen, vaniljainen, suklainen, kanelinen
0.7 l
Meripihkankeltainen, pehmeä, kuivatun aprikoosinen, luumuinen, konjakkimainen, vaniljainen, suklainen, kanelinen
  • Tuotetiedot
    • TUOTENUMERO
      117697
    • ALKOHOLI
      41.0%
    • SOKERI
      12.0 g/l
    • ENERGIA
      230.0 kcal/100 ml
    • LITRAHINTA
      48.4 EUR
    • PANTTI
      0.1 €
    • LISÄTIEDOT
      Myydään lahjapakkauksessa
    • PAKKAUS
      pullo
    • SULJENTA
      luonnonkorkki
    • VALMISTAJA/VALMISTUTTAJA
      Altia
    • TAVARANTOIMITTAJA
      Anora Group
    • VALIKOIMA
      vakiovalikoima
  • Maku
    Maku

    Maustettujen vodkien ja viinojen hallitseva maku on jokin muu kuin pääraaka-aineista peräisin oleva maku. Pääraaka-aine voi olla esimerkiksi ohra, vehnä, ruis tai peruna. Maustetut vodkat ja viinat voivat olla makeutettuja, maustettuja, kypsytettyjä tai värjättyjä. Hallitsevana makuna voi olla esimerkiksi lime, greippi, puolukka, karpalo, hunaja, vanilja, lakritsi tai muut yrtit ja mausteet.

    Käyttö

    Maustettuja vodkia ja viinoja käytetään snapseina ja juomasekoituksissa. Maustettuja vodkia ja viinoja voidaan tarjoilla snapseina rapujuhlissa, joulupöydässä ja etikkamausteisten silli- ja silakkaruokien kanssa. Niistä voidaan rakentaa myös cocktaileja tai nauttia sellaisenaan.

    Tarjoilu

    Maustetut vodkat tarjoillaan snapseina jäähdytettynä, 4–6-asteisena. Maustettujen vodkien alkoholipitoisuuden on oltava vähintään 37,5 tilavuusprosenttia, maustetut viinat voivat olla miedompiakin.

Juomien mahdollisesti sisältämät allergeenit käyvät ilmi tuotteen etiketistä. Alkoholijuoman valmistaja ja maahantuoja vastaavat kulutukseen luovuttamansa alkoholijuoman laadusta ja koostumuksesta sekä siitä, että tuote ja sen päällysmerkinnät ja muu esittely ovat siitä annettujen säännösten ja määräysten mukaisia. Huom! Tuotekuvat tai vuosikerta saattavat poiketa jakelussa tai myymälässä olevasta tuotteesta.