-
porsas
Porsas on maultaan miedompaa kuin esimerkiksi naudanliha. Siksi myös juomavalinnat voivat olla astetta kevyempiä.
Odotathan hetken…
-
noutopöytä
Noutopöydän perinteisiä juomia Suomessa ovat olut, vesi ja kotikalja. Nykyisin noutopöydän juomana tarjotaan usein myös valko- ja punaviiniä. Koska tarjolla on useita erilaisia ruokalajeja, viinien ja oluiden pitäisi sopia niistä mahdollisimman monen makuun.
Odotathan hetken…
-
pikkusuolaiset
Pikkusuolaisten kanssa voi nauttia monipuolisesti erilaisia juomia. Usein niitä tarjotaan ennen varsinaista ateriaa, jolloin juoman kannattaa olla mieto ja raikas.
Odotathan hetken…
-
nauta
Naudanlihan viiniksi sopii lähes tulkoon mikä tahansa punaviini, jossa vain on riittävästi täyteläisyyttä. Naudanlihalle valittavat oluet voivat olla täyteläisiä.
Odotathan hetken…
-
metallinen kierrekapseli
-
luomu
Luonnonmukaisella eli luomutuotannolla tavoitellaan viljelysmaan parempaa hedelmällisyyttä sekä ympäröivän luonnon monimuotoisuuden parantumista. Luomutuotannossa viljelysmaan kyky sitoa ilman hiilidioksidia kasvaa, millä on suotuisia vaikutuksia myös ilmastonmuutoksen hillitsemisen kannalta.
-
vegaaninen
Vegaanisen juoman valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan eläinperäisiä ainesosia tai materiaaleja, eikä vegaaninen alkoholijuoma sisällä eläinperäisiä raaka-aineita.
-
ympäristövastuullinen pakkaus
Ympäristövastuullinen pakkaus -symbolilla merkitään ympäristösertifioidut pakkaukset ja kevyemmät lasipullot.
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO487307
-
ALKOHOLI14.0%
-
SOKERI0.0 g/l
-
HAPOT5.1 g/l
-
ENERGIA80.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA18.52 EUR
-
PANTTI0.1 €
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAmetallinen kierrekapseli
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJADomaine Bousquet
-
TAVARANTOIMITTAJABeverage Partners Finland
-
VALIKOIMAvakiovalikoima
-
-
Maku
Maku
Mehevät ja hilloiset punaviinit ovat keskitäyteläisiä, täyteläisiä tai erittäin täyteläisiä viinejä, joita yhdistävät kypsä marjaisuus ja hilloinen paksuus.
Voit löytää viineistä kirsikka- tai metsämarjahilloisia ja tumman luumuisia aromeja. Kypsät tanniinit tuovat viineihin ruokapöytään tarvittavan ryhdin.
KäyttövinkitRunsaat ja aromikkaat viinit ovat hyvä valinta, kun katat pöytään lihaisia ruokia.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi barbeque-marinoituja possunribsejä, kasvis-naudanlihavartaita tai T-luupihvejä.
TarjoiluPunaviinit ovat parhaimmillaan, kun ne tarjotaan hieman huoneenlämpöä viileämpinä, noin 16–18-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa vajaassa puolessa tunnissa.