Kallio Brewery & Birra Amiata Oranki

Kallio Brewery & Birra Amiata Oranki

12,01
0,75l    /    15,88 €/l
erikoisuus
Meripihkanruskea, runsasvaahtoinen, keskitäyteläinen, miedosti humaloitu, karamellimaltainen, sitruksinen, hennon omenainen, kevyen mausteinen, yrttinen

oluet

Suomi

Kallio Brewery & Birra Amiata

Valmistus:

Tuotteen valmistus eroaa tavallisesta Saison-hiivalla kyspytetystä oluesta käymislämpötilaltaan, joka on tavallista matalampi. Tuote on kuivahumaloinnin aikana maustettu appelsiininkuorella ja korianterilla.

Tuottaja:

Kallio Artisan Brewery on Olavi Mension perustama pienpanimo, joka valmistaa oluita kiertolaisena muiden panimoiden tiloissa. Neljän vuoden ajan hän on ollut mukana italialaisessa pienpanimossa Birra Amiatassa, josta hän on ammentanut Toscanan ajatusmaailmaa oluen ja viinin valmistuksesta. Birra Amiata on Etelä-Toscanassa sijaitseva pienpanimo, jota pyörittävät Cerullon veljekset. Panimo perustettiin vuonna 2006 pieneen Arcidosson kylään kuuluisien toscanalaisten viinialueiden viereen.

Raaka-aineet:

Eraclea pils-, münich- ja fawcett crystal rye -maltaat, East Kent Golding- ja Pacifica-humalat. Lisäksi appelsiininkuori ja korianteri. Vesi on peräisin Mount Amiatan tulivuoren seudulta Fioran lähteestä.

Tuotenumero: 755137
Alkoholi: 6,0 %
Kantavierre: 12,8 °P
Väri: 41,7 EBC
Katkeroaineet: 32,4 EBU
Energiaa: 50 kcal / 100 ml (200 kJ / 100 ml)
Lisätieto: Pantu Italiassa
Pakkaustyyppi: pullo
Pakkauskoko: 6 kpl
Suljentatyyppi: kruunukorkki
Oluttyyppi: erikoisuus (maustettu olut)
Pantti: 0,10 €
Lisätietoja: Panimo Kallio
Kallio Brewery & Birra Amiata Oranki

Missä tuotetta on?

Myymälät kunnittain