-
lammas
Maukkaan lampaanlihan voi valmistaa monella tavalla. Runsaanmakuiselle lihalle kannattaa valita vastaavan täyteläisiä juomia. Karitsanliha on aavistuksen lammasta miedomman makuista, mutta juomavalinnat voivat olla samanlaisia.
Odotathan hetken…
-
nauta
Naudanlihan viiniksi sopii lähes tulkoon mikä tahansa punaviini, jossa vain on riittävästi täyteläisyyttä. Naudanlihalle valittavat oluet voivat olla täyteläisiä.
Odotathan hetken…
-
mausteiset ja lihaisat makkarat
Kun makkarassa on paljon makua, sen pariksi voi valita vastaavan täyteläisen juoman. Toinen vaihtoehto on poimia vastapariksi kevyt ja raikas viini tai olut.
Odotathan hetken…
-
porsas
Porsas on maultaan miedompaa kuin esimerkiksi naudanliha. Siksi myös juomavalinnat voivat olla astetta kevyempiä.
Odotathan hetken…
-
metallinen kierrekapseli
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO936057
-
ALKOHOLI14.0%
-
SOKERI2.0 g/l
-
HAPOT5.3 g/l
-
ENERGIA80.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA19.19 EUR
-
PANTTI0.1 €
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAmetallinen kierrekapseli
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJABodegas Trapiche
-
TAVARANTOIMITTAJAWennerco
-
VALIKOIMAvakiovalikoima
-
-
Maku
Maku
Rotevat ja voimakkaat punaviinit ovat täyteläisiä tai erittäin täyteläisiä ja runsasmakuisia.
Voit löytää viineistä runsaasti tammikypsytyksen tuomaa mausteisuutta. Tanniinisuus tuo viineihin jykevän ryhdikkään selkärangan.
KäyttövinkitTanniiniensa ansiosta nämä viinit pärjäävät, vaikka pöydässä olisi yhtä lailla roteva ruokakumppani, kuten riista- tai muu runsas liharuoka tai voimakas juusto.
Kokeile näiden viinien kanssa esimerkiksi hirvi- tai jänispataa, yrttimarinoituja lampaankyljyksiä tai voimakkaita juustoja kuten pitkään kypsytettyä gruyèrea tai roquefortia.
TarjoiluPunaviinit ovat parhaimmillaan, kun ne tarjotaan hieman huoneenlämpöä viileämpinä, noin 16–18-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa vajaassa puolessa tunnissa.