-
itämainen ruoka
Itämaiset maut ovat moninaisia, mutta usein eksoottisia ruokia yhdistää runsas mausteisuus, jopa tulisuus. Erityisen mausteisten makujen kanssa toimii parhaiten kevyt ja raikas juoma.
Odotathan hetken…
-
nautiskelujuoma
Nautiskelujuomat ovat juomia, joihin on mukava syventyä sellaisenaan. Niissä on vivahteikkuutta ja moniulotteisia aromeja.
Odotathan hetken…
-
simpukat ja osterit
Äyriäisiä yhdistää mieto, hienostunut maku. Kevyen vivahteikkaille mauille sopivat vastaavan kevyet mutta aromikkaat juomat. Poikkeuksena ovat tuhdit stoutit ja portterit, jotka ovat ostereiden klassinen kumppani.
Odotathan hetken…
-
vähärasvainen kala
Vähä- ja keskirasvaiset kalat ovat maultaan suhteellisen mietoja. Juomat saavat olla siksi melko kevyitä ja raikkaita.
Odotathan hetken…
-
Tuotetiedot
-
TUOTENUMERO946912
-
ALKOHOLI11.5%
-
SOKERI25.0 g/l
-
HAPOT8.0 g/l
-
ENERGIA80.0 kcal/100 ml
-
LITRAHINTA31.76 EUR
-
PANTTI0.1 €
-
TUOTTAJAN ILMOITTAMAT AINESOSATSisältää sulfiitteja
-
PAKKAUSpullo
-
SULJENTAluonnonkorkki
-
VALMISTAJA/VALMISTUTTAJANordic Premium Beverages
-
TAVARANTOIMITTAJANordic Premium Beverages
-
VALIKOIMAtilausvalikoima
-
-
Maku
Maku
Hedelmäviinit ja hedelmäkuohuviinit on valmistettu jostakin muusta raaka-aineesta kuin viinirypäleistä. Aromatisoidut viinit on valmistettu ainakin osin rypäleistä, mutta niihin on lisätty myös marjoja/marja-aromia tai hedelmiä/hedelmäaromia makua antamaan.
Hedelmäkuohuviineissä maistuvat usein herukat, karviainen ja sitrus. Hedelmäviineistä voi löytää omenan, päärynän, mustikan, vadelman, karpalon, mustaherukan tai mustikan aromeja. Aromatisoitujen viinien maustaja voi olla mansikka, passionhedelmä, appelsiini, vadelma, greippi tai päärynä. Maku on useimmiten puolimakea tai makea ja juoma voi olla pirskahteleva tai kupliva.
KäyttövinkitHedelmäkuohuviinit, hedelmäviinit ja aromatisoidut viinit sopivat seurustelujuomiksi, aperitiiveiksi tai juomasekoituksiin ja booleihin.
Kokeile näitä tuotteita cocktaileihin tai booleihin ja valitse marja tai hedelmä oman makusi mukaan. Voit säätää alkoholipitoisuuden sopivaksi lisäämällä väkevää alkoholijuomaa, likööriä, kivennäisvettä, tonicia tai mehua. Koristelun voit viimeistellä kauden marjoilla, hedelmillä ja yrteillä.
TarjoiluTarjoile nämä viinit hyvin viilennettyinä, 8–10-asteisina. Huoneenlämpöinen pullo viilenee sopivaan lämpötilaan jääkaapissa noin kolmessa tunnissa.
Tarjoa varsinkin aromatisoidut, marjoja tai hedelmälihaa sisältävät viinit erittäin hyvin viilennettyinä. Liian lämpiminä ne voivat kuohua voimakkaasti yli pulloa avattaessa.