Valikoima

Erikoisvalikoima

Helsingin Arkadian lippulaivamyymälässä on erikoisvalikoima, jonka tuotteita et voi ostaa muista Alkon myymälöistä.

Tuotteet ovat laatuviinejä, -oluita ja muita harvinaisuuksia, joita saatamme saada myyntiin vain muutamia pulloja. Valikoimassa on myös väkeviä juomia.

Missä voin tutustua erikoisvalikoimaan?

Täällä alko.fi:ssä voit tutustua erikoisvalikoimatuotteisiin. Kaikki tuotteet ovat nähtävilläsi paikan päällä Helsingin Arkadian lippulaivamyymälässä. Siellä on myös infokioskeja, joissa voit selailla kaikkia Arkadiassa myytäviä tuotteita.

Mistä voin ostaa erikoisvalikoiman tuotteita?

Voit ostaa erikoisvalikoiman tuotteita asioimalla Arkadian myymälässä tai ottamalla yhteyttä Alkon asiakaspalveluun (asiakaspalvelu@alko.fi, 020 692 771 ppm/pvm). Erikoisvalikoiman tuotteita et valitettavasti voi varata. 

Kuljetuspalvelu

Jos haluat ostaa erikoisvalikoiman tuotteen ja noutaa sen muusta Alkon myymälästä, voit tilata tuotteille kuljetuspalvelun asiakaspalvelusta. 

Tuotteet ja kuljetus maksetaan etukäteen. Kun tilaus on maksettu, toimitamme juomat valitsemaasi Alkon myymälään. Toimitusaikataulu on tapauskohtainen, ilmoitamme sinulle, kun tuotteet ovat noudettavissa halutusta myymälästä.

Hinnasto

 

1 pullo tai tuote 29,00 € /toimitus

 

2 pulloa tai tuotetta 32,00 € /toimitus

 

3–19 pulloa tai tuotetta 11,70 €/pullo, tuote

 

yli 20 pulloa tai tuotetta 4,30 €/pullo, tuote

 

Uutuuksiin voit tutusta etukäteen

Erikoisvalikoiman uutuudet julkistamme alko.fi:ssä etukäteen viikkoa ennen niiden myyntiintuloa. Joillakin erityisen halutuilla uutuustuotteilla voi olla ostorajoitus, se on kuitenkin voimassa vain ensimmäisenä myyntipäivänä.

Erikoisvalikoiman uutuudet

Koko erikoisvalikoima