Myymälä

Uusi Arkadian myymälä

Uusi Arkadian lippulaivamyymälä on luotu tarjoamaan oivalluksia.

Arkadian myymälästä asiakkaat löytävät Alkon laajimman valikoiman ja erinomaisen alkolaisen palvelun. Kaksikerroksisen myymälän valikoimassa on yli 3 000 tuotetta.

Myymälässä on erilaisia tuotemaailmoja, joissa voi kokea tuotteelle ominaisen tunnelman ja syventää tuotetietämystä. Jo aiemmin Arkadiassa on ollut laaja kuohuviinien ja samppanjoiden oma osasto. Nyt myymälään on tuotu tällaiset omat tuotemaailmat myös oluelle, viskeille ja alkoholittomille.

Myymäläkonseptin asiakaslähtöinen kehittäminen

Myymäläkonseptin uudistamisprosessissa olemme kuunnelleet sekä asiakkaita ja henkilöstöä että muita sidosryhmiä. Myymäläkonsepti perustuu pitkäaikaiselle asiakasymmärrykselle, mutta myös toimialan trendit ja ajankohtaiset ilmiöt on huomioitu Arkadian ratkaisuissa. Uusi myymäläkonsepti on luotu erityisesti inspiroimaan ja innostamaan asiakasta.

Myymälä ei ole saanut pelkästään uutta ilmettä. Myös myymälän monimuotoisuuteen ja elämyksellisyyteen on panostettu muun muassa inspiroivien sesonkiesillepanojen ja erilaisten tapahtumien sekä tilaisuuksien avulla. Lisäksi tulevan verkkokaupan noutopiste on rakennettu helpottamaan myymälässä asiointia.

Tiskimyymälästä palvelumyymäläksi

Alkon myymälä- ja palveluympäristöt ovat kehittyneet aikojen saatossa merkittävästi. Alkuperäisistä tiskimyymälöistä on tultu pitkä matka asiakasta henkilökohtaisesti palvelevaksi, valtakunnallisesti kattavaksi palveluverkostoksi.

Alkolla halutaan jatkuvasti pyrkiä vastaamaan yhä joustavammin muuttuviin asiakastarpeisiin, parantamaan asiakaskokemusta entisestään sekä luomaan puitteet huippuasiakaspalvelun toteuttamiselle ja inspiroivalle työympäristölle.

Tästä syystä olemme luoneet täysin uuden Alko Arkadian, ensimmäisen Alkon uuden konseptin myymälän.

Tule, näe ja koe uusi Arkadia!

Myymälän yhteystiedot