Varattavien tuotteiden varaus- ja ostoehdot

1. Varaaminen

Asiakas voi varata varattavia tuotteita Alkon internetsivujen kautta. Mikäli asiakkaalla ei ole internetyhteyttä, Alkon asiakasneuvonta tai myymälässä myyjä voi tehdä varauksen asiakkaan puolesta. Asiakas sitoutuu lunastamaan varaamansa/arvonnassa hänelle varatut tuotteet.

2. Toimitustapa

Asiakkaalle osoitetut pullot toimitetaan Alkon myymälöihin normaalien jakelukuljetusten mukana. Tuotteet toimitetaan siihen myymälään, jonka asiakas on tilauslomakkeeseen merkinnyt ja hyväksynyt toimituspaikaksi.

3. Tuotteiden lunastus

Varatut tuotteet ovat asiakkaan lunastettavissa Alkon myymälöistä asiakkaan saamassa vahvistussähköpostissa mainittuna ajankohtana. Pääsääntöisesti tuotteiden lunastusaika myymälöistä on varauskuukautta seuraavan kuukauden 1.–15. päivä. Asiakas voi tarvittaessa sopia myymälän kanssa poikkeavasta lunastusajankohdasta, kuitenkin niin, että tuotteet noudetaan kahden kuukauden sisällä lunastusajankohdan alkamisesta.

Asiakas on sitoutunut lunastamaan varaamansa tuotteet. Jos asiakas ei lunasta varaamiaan tuotteita, Alko Oy katsoo, että asiakas luopuu oikeudestaan tuotteisiin ja Alko Oy:llä on oikeus periä asiakkaalta tuotteiden toimittamisesta ja palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

4. Maksuaika ja -tavat

Tuote maksetaan normaaliin tapaan Alkon myymälöissä tuotetta noudettaessa.
Alkoholijuomat voi maksaa käteisellä, pankkikorteilla tai Alkon lahjakorteilla. Luottokorteista maksuvälineiksi kelpaavat koti- ja ulkomaiset Visa-, EuroCard- ja MasterCard -luottokortit sekä American Express, Diners Club ja Käyttöluotto. Maksuvälineeksi kelpaavat myös Visa Electron ja Maestro sekä Stockmannin yritystilikortti.

5. Tuotereklamaatiot ja palautusoikeus

Tuotteeseen liittyvät reklamaatiot ja palautusoikeusvaateet ostokuittia tai muuta selvitystä vastaan toimitetaan Alko Oy:lle. Alko Oy korvaa virheellisen tuotteen edellyttäen, että tuote on ostohetkellä ollut virheellinen, ja että reklamaatio tapahtuu kohtuullisessa ajassa virheen havaitsemisesta. Korvaamisen edellytyksenä on myös, että tuote on asianmukaisesti säilytetty ja että elinkaariodotuksensa mukaisesti sen olisi pitänyt säilyä avaamishetkeen asti. Alko Oy ei lunasta takaisin virheettömiä tuotteita.

6. Henkilötietojen rekisteröinti

Käyttäjän varauslomakkeella antamat tiedot kerätään varausrekisteriin. Alko Oy käyttää kerättyjä tietoja yrityksen sisäiseen tilastointiin ja mahdolliseen markkinointiviestintään.
Lisätietoja saat myymälän henkilökunnalta tai asiakasneuvonnasta, puhelin 020 711 711 (ark. 9–16).