Alkoholintarkastuslaboratorio toimii laadun sinettinä

Alkoholintarkastuslaboratorio (ACL) tutkii Alkossa myytäviä tuotteita, mutta tarjoaa palveluitaan myös muille alan toimijoille.

Alko haluaa tarjota asiakkaille maailmanluokan palvelua. Oleellinen osa erinomaista asiakaskokemusta on kiinnostava, monipuolinen ja laadukas valikoima.

Erinomaisen valikoiman edellytyksenä on tuoteturvallisuus ja tuotteiden korkea laatu. Alkon hyllyille päätyvät vakiovalikoiman tuotteet käyvät läpi alkoholintarkastuslaboratorio eli ACL:n analyysin. Analyysin tavoitteena on täydentää tuotevalintaprosessia ja varmistua siitä, että tuotteet ovat lainmukaisia ja laadultaan moitteettomia.


ACL alkoholintarkastuslaboratorio

Alkoholintarkastuslaboratorio (ACL)

Postiosoite ja käyntiosoite:
Alkoholintarkastuslaboratorio ACL
Arkadiankatu 2 (PL99), 4. krs.
00101 Helsinki

Puhelinvaihde: 020 711 11, arkisin 8–16
Toimiston puhelin: 020 711 5808
Toimiston sähköpostiosoite: acl@alko.fi

ACL on akkreditoitu toimija

FINAS on todennut ACL:n päteväksi ja puolueettomaksi. Sen pätevyysalue kattaa alkoholijuomien sekä teknokemiallisten tuotteiden kemiallisen testauksen. Laboratorio täyttää standardin SFS-EN ISO/IEC 17025 mukaiset vaatimukset.

Näytelähete

Mikäli käytössäsi ei vielä ole asiakastunnuksia asiakasportaaliin, käytäthän näytelähetettä lähettäessäsi näytteitä tutkittavaksi. Näytelähetteen voit toimittaa tuotteiden mukana tai sähköisesti laboratorion sähköpostiin: acl@alko.fiNäytelähete

 

näytelähete