Töihin Alkoon

Haluamme olla Suomen paras palveluyritys – sekä vastuullisella toiminnalla, että asiakaspalvelulla mitattuna.

Meille on tärkeää, että löydämme oikeat työntekijät kohtaamaan asiakkaitamme.

Voisit pitää Alkossa työskentelystä, jos:

  • sydämesi sykkii asiakaspalvelulle
  • olet oma-aloitteinen ja positiivinen
  • ymmärrät vastuullisuuden merkityksen myyntityössäsi
  • haluat oppia jatkuvasti uutta niin tuotteista kuin asiakaspalvelusta
  • olet joustava.

Tarjoamme sinulle innostavan työpaikan ja toisiaan arvostavat kollegat, haasteellisen ja jatkuvasti kehittyvän työn, hyvän perehdytyksen, erikoisliikeketjun tuen sekä savuttoman työympäristön. Kiinnostuksesta eri tuoteryhmiimme on myyjän työssä hyötyä ja tietämyksesi karttuu myös meidän kattavissa koulutuksissamme.

Huomioithan, että työskennelläksesi Alkossa sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Sesonkirekrytoinnit

Etsimme vuosittain vahvistusta kiireisimpiin sesonkeihimme kesään sekä jouluun. Sesonkityö on loistava mahdollisuus saada työkokemusta sekä tilaisuus näyttää osaamisensa ja työllistyä Alkoon vakituisesti.

Kesätyöt

Alko on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kyseessä on hyväntuulinen kampanja, jonka tavoitteena on varmistaa, että nuorille on tarjolla laadukkaita kesätyöpaikkoja ja työnantajille osaavaa työvoimaa myös tulevaisuudessa. Lisätietoja kampanjasta löydät Vastuullinen kesäduuni -sivuilta. 

Joulusesonki

Kesän lisäksi rekrytoimme uusia alkolaisia joulusesonkiin. Joulusesongin rekrytoinnit käynnistyvät syksyllä ja avoimet tehtävät löydät nettisivuiltamme avoimet työpaikat -osiosta.

Miten haen?

Ilmoitamme nettisivuillamme avoimista kesätyöpaikoistamme alkuvuodesta ja joulun sesonkirekrytoinnit käynnistyvät syksyllä. Löydät sesonkirekrytointiemme hakuilmoitukset Avoimet työpaikat -osiosta. Hae sinua kiinnostavaan myymäläryhmään täyttämällä kyseisen ilmoituksen alta avautuva sähköinen työnhakulomake ja vakuuta meidät miksi juuri sinä olisit meille sopiva sesonkityöntekijä!

Yhteistyökumppaninamme sesonkirekrytoinnessa käytämme Opteamia.

Rekrytointijärjestelmä:

Huomaathan, että rekrytointijärjestelmämme on uudistunut. Luothan itsellesi uuden profiilin ja uudet käyttäjätunnukset, kun haet meille ensimmäistä kertaa töihin tämän uuden järjestelmän kautta.

Toivomme, että haet suoraan avoimiin työpaikkoihimme vastaisuudessa. Järjestelmäämme ei voi jättää avoimia hakemuksia.

Katso kaikki avoimet tehtävät

 

Kesätyö Alkossa: katso video