Kumppaniverkko jälleen toiminnassa

Alkon kumppaniverkko on jälleen toiminnassa ja tarjouksia hakuihin voi jättää normaalisti.

Niiden suurempien erikoiserien hakujen, joiden jättöpäivämäärä oli alun perin perjantai 20.4.2018, jättöaikaa on pidennetty tiistaille 24.4.2018 saakka. Pyydämme kuitenkin huomioimaan, että näytteet näihin hakuihin tulee toimittaa alkuperäisen aikataulun mukaisesti 4.5.2018 mennessä.

Kumppaniverkon toimintahäiriöstä johtuen tarjousnumerot 1183304 - 1183501 eivät näy tarjoajalle kumppaniverkossa lainkaan. Näistä tarjouksista on kuitenkin lähetetty näytepyyntö tarjoajan antamaan sähköpostiosoitteeseen, ja tarjous on rekisteröitynyt normaalisti. Tarjouksen etenemisestä informoidaan tarjoajaa sähköpostitse. Pyydämme, että tarjoajat eivät tee tarjouksia uudestaan niistä tuotteista, joista ovat jo saaneet näytepyynnön. Myös häiriön aikana tehdyt tuotemuutokset ovat rekisteröityneet normaalisti.

Mikäli tarjoaja on jättänyt tarjouksen kesken ennen kumppaniverkossa ilmenneitä ongelmia, eikä ole saanut tarjouksesta näytepyyntöä, tulee tarjous vielä viimeistellä ja lähettää. Mikäli keskeneräinen tarjous ei näy sovelluksessa, on tarjoajan aloitettava tarjouksen tekeminen alusta.