Dollyn tarjoamiskäytäntö muuttuu viikolla 3/2020

Dollyn tarjoaminen yksinkertaistuu Kumppaniverkossa.

Tuotteiden dollymyyntirajatarkistuksen tulokset ilmoitetaan viikolla 3/2020 sähköpostitse, samalla otetaan käyttöön uusi dollyilmoitustoiminto Kumppaniverkossa.

Dollyilmoitus tehdään Kumppaniverkon tuotekortin Dollyt-välilehden kautta niille tuotteille, joille dollyn voi tarjota toimitustavaksi. Nykyinen dollytarjousprosessi jää pois käytöstä, eli Tarjous-lomakkeen kautta tulleita dollytarjouksia ei käsitellä.

  • Ympärivuotisesti dollylavalla toimitettavat tuotteet ja kausidollylavat vakiovalikoiman päätuotteille: Myyntitarkistuksen jälkeen dollymyyntirajan ylittäneestä tuotteesta lähtee sähköposti-ilmoitus. Ilmoitusta ei lähetetä jos ympärivuotinen dollylava on jo aktiivisena.
  • Dollylavat kausituotteille: Haun kautta valikoimaan tulleille kausituotteille voi tarjota dollyn sen jälkeen kun markkinointitietopyyntöviesti on saapunut.

Kumppaniverkossa tuotteen tuotekortilla on Dollyt-välilehti, jossa näkyy listana mahdolliset ja nykyiset dollyvaihtoehdot. Dollyt-välilehdellä näkyy myös aina lista aktiivisista/käsittelyssä olevista dollyistä. Klikkaamalla ’Lisää dolly’ -painiketta avautuu lomake, jolla dollypyyntö tehdään. Kullekin dollytyypille tulee tehdä oma dollymuutospyyntö. Dollypyynnön voi tallentaa keskeneräisenä tai lähettää. Molempien toimintojen jälkeen pyyntö näkyy Dollyt-listalla (Kumppaniverkossa vasemmalla olevassa valikossa).

Dollymuutos on tehtävä perjantaihin 7.2.2020 mennessä ympärivuotisesti dollylavalla toimitettaville tuotteille sekä kausidollylavoille (pääsiäinen ja kesä).

Kumppaniverkon käyttöohje on päivitetty ja löytyy liitteenä.

Päivitetty 13.1.2020