Eettisten toimintaperiaatteiden verkkokoulutus

Eettisten toimintaperiaatteiden verkkokoulutus suoritettavissa 1.1.2016 alkaen.
”Alkoholijuomien valikoimaanotto ja vähittäismyynti 1.1.2016” oppaan mukaisesti Alko edellyttää kaikkien juomatoimittajiensa suorittavan Alkon järjestämän Eettisten toimintaperiaatteiden verkkokoulutuksen, jolla varmennetaan riittävä ymmärrys vastuullisen hankinnan toimintaperiaatteiden käytännön vaikutuksista. Jos myyjällä on valtuutettu edustaja (agentti), myös agentin on suoritettava koulutus.

Verkkokoulutus on suoritettavissa 1.1.2016 alkaen. Yrityksessä vähintään yhden henkilön on suoritettava verkkokoulutus. Kannustamme kaikkien yrityksen hankintaketjussa työskentelevien suorittamaan koulutuksen ja hyödyntävän oppia päivittäisessä työssään.

Verkkokoulutus on suoritettava vuoden 2016 loppuun mennessä. Toivomme, että suoritatte koulutuksen heti alkuvuonna, jotta sen oppia pääsee hyödyntämään työssä heti. Koulutuksen kesto on noin 30 min ja sen lopussa suoritus rekisteröidään Alkoon.

Eettisten toimintaperiaatteiden verkkokoulutus ohjeineen löytyy nettisivujemme Tavarantoimittajat -osiosta => Vastuullinen ostotoiminta => Eettisten toimintaperiaatteiden verkkokoulutus