Alkon rekryviikot käynnistyvät 12.9.

Alko palkkaa joulusesonkiin lähes 400 kausityöntekijää. Alkon Työ joka pukee sinua -rekrytointikampanja käynnistyy 12. syyskuuta ja hakemuksia voi lähettää aina 2. lokakuuta saakka.

Työ joka pukee sinua -rekrytointikampanjalla etsitään Alkon joulusesonkiin kausityöntekijöitä maailmanluokan palveluun. Rekryviikot ovat käynnissä 12.9.–2.10.

Sesonkityö on hieno mahdollisuus saada palvelukokemusta, kartuttaa osaamista sekä mahdollisesti myös työllistyä Alkoon pidempiaikaiseen työsuhteeseen niin halutessaan.

”Asiantuntijamme ovat myymälässä vähän kuin estradilla ja kampanjan idea on hakenut tästä inspiraatiota. Viestimme on, että kuka tahansa meille töihin hakeva voi kantaa alkolaisen osaamisen univormua itsevarmuudella ja juuri sellaisena kuin hän on”, kertoo rekrytointipäällikkö Sini Kangasniemi.

”Monimuotoisuus on meille tärkeä arvo, ja toivommekin, että saisimme tavoitettua mahdollisimman monimuotoisen hakijajoukon. Alkolainen ei ole yhdestä muotista valettu.”

Kangasniemi korostaa, että Alkoon voi hakea töihin, kunhan takataskusta löytyy hyvää asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä ikää vähintään 18 vuotta.

”Hakijan ei tarvitse olla viiniharrastaja tai oluiden asiantuntija. Meiltä henkilöstö saa kattavan perehdytyksen ja koulutuksen. Myös kokeneet kollegat ovat sesongissa tukena.”

Tavoitteena Alkolla on palkata noin 400 työntekijää ympäri Suomen. Tarvittava määrä on samaa tasoa kuin viime vuona.

”Työvoiman saatavuuden haasteet ovat olleet pinnalla koko korona-ajan, mutta olemme olleet onnekkaita siinä, että Alko työpaikkana kiinnostaa ja olemme saaneet mukavasti hakijoita. Toki pienemmillä paikkakunnilla osaajapula korostuu enemmän kuin isommilla paikkakunnilla.”

Lue lisää Alkon joulurekrytoinnista

Lisätiedot:

Alkon mediapuhelin, 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi