Heinäkuun erikoiserät myyntiin poikkeuksellisesti 8.7.

Heinäkuun erikoiserät myyntiin torstaina 8. heinäkuuta.

Heinäkuun erikoiserät tulevat poikkeuksellisesti myyntiin torstaina 8. heinäkuuta, kun normaalisti erikoiserät ovat saatavilla kuukausittain joka kuun ensimmäisenä torstaina. Poikkeuksen syynä on juhannussesonki.

Heinäkuun erikoiserissä esittelemme:

  • Cool Australia: raikkaita viinejä Australian viileämmiltä alueilta.
  • Mielenkiintoinen Japani: tutustumismatka Japanin oluttyyleihin.
  • Nousevat kuohuviinimaat: mielenkiintoisia kuohuviinejä ympäri maailman.
  • Pientuottajien taidonnäytteet: valikoima taidokkaita juomia.

Lisäksi erikoiserissä on tuttuun tapaan mukana pienerät, jotka ovat huolelle valittuja huippulöytöjä maailmalta. Näitä tuotteita tulee myyntiin rajalliset määrät verkkokauppaan ja lippulaivamyymäläämme Arkadiaan. Huomioithan, että heinäkuussa hinnaltaan arvokkaimmat ja saatavuudeltaan rajoitetuimmat pienerätuotteet tulevat myyntiin vain verkkoon. 

Tutustu erikoiseriin ennakkoon Alkon mobiilisovelluksessa

Alkon mobiilisovelluksessa voit tutustua uutuustuotteisiin ennakkoon. Sovelluksen uusin ominaisuus näyttää valikoimaamme seuraavalla viikolla saapuvat uutuudet. Tuotelistasta voit katsoa tuotteen nimen, valikoimaan saapumispäivämäärän, hinnan, tuotekategorian, makutyypin, tuotteen pakkauskoon ja alkoholiprosentin. Löydät uuden ominaisuuden sovelluksen etusivulta, kohdasta Valikoimaan saapuvat tuotteet. Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi App Storesta ja Google Play -sovelluskaupoista.

Lisätietoja

Alkon mediapuhelin 020 711 5123 (arkisin klo 8–16), viestinta@alko.fi