Kemijärven Alko Lidlin yhteyteen

Kemijärven myymälä edustaa uutta myymäläkonseptia, jota Alko on yhdessä Lidlin kanssa jo pitemmän aikaa suunnitellut.

Alko avaa 1.10.2013 kolmannen myymälänsä Lidlin yhteyteen, kun Kemijärven Alko muuttaa uusiin tiloihin. Muut jo Lidlin yhteydessä toimivat Alkot sijaitsevat Helsingin Itä-Pasilassa ja Pakilassa. Nyt avattava myymälä on ensimmäinen askel ketjujen laajemmasta yhteistyöstä.

”Kemijärven myymälä edustaa uutta myymäläkonseptia, jota olemme yhdessä Lidlin kanssa jo pitemmän aikaa suunnitelleet. Konseptia hyödynnetään ja kehitetään eteenpäin myös jatkossa, kun avaamme lisää myymälöitä Lidl-myymälöiden yhteyteen. Konkreettisia uusia kohteita on työn alla useita ja kartoitamme pidemmän aikavälin yhteistyömahdollisuuksia”, kertoo palvelujohtaja Kari Pennanen.

Suomen parasta asiakaspalvelua paikkakunnan keskeisellä liikepaikalla

Alkon myymälöitä on erilaisissa liiketiloissa: kauppakeskuksissa, vähittäiskaupan ketjujen yhteydessä, tavaratalojen yhteydessä, kauppahalleissa tai omissa kiinteistöissä. Myymälät sijoitetaan asiakkaiden näkökulmasta keskeisille liikepaikoille lähelle muita palveluita niin, että asiointi myymälöissä on mahdollisimman vaivatonta. Hyvät pysäköintitilat, julkiset liikenneyhteydet, turvallisuus ja logistiikka ovat muita myymälän sijaintiin vaikuttavia tärkeitä tekijöitä. Alkon liikepaikkakriteerit ovat listattuna Alkon verkkosivuilla.

”Olennainen osa palvelukonseptiamme on sijainti paikkakunnan keskeisellä liikepaikalla. Tavoitteenamme on tarjota Suomen parasta asiakaskokemusta asiakasvirtojen ytimessä”, tiivistää aluepäällikkö Kaija-Leena Kerkelä.

Koko maailma tarjottimella

Lidlin yhteydessä avattu Kemijärven myymälä edustaa niin myymäläkonseptiltaan kuin tuotevalikoimaltaan uusinta Alkoa. Myymälän noin 900 tuotteen valikoima sisältää juomia ympäri maailmaa. Valikoimaa on muuton yhteydessä päivitetty vastaamaan paremmin paikallisia asiakastarpeita. Kemijärven myymälä työllistää viisi henkilöä ja sen päällikkönä toimii Tarja Päkkilä.