Arvojuomapruuvit

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä maistaen tutustumaan viini- tai olutmaailman helmiin. Tutustu pruuvien ajankohtiin ja teemoihin tällä sivulla.

Perehdymme arvojuomapruuveissa nimensä mukaisesti arvokkaampiin juomiin jonkin teeman kautta. Nämä tilaisuudet soveltuvat niin juomaharrastajille kuin muille aiheesta kiinnostuneille. Lisätietoa arvojuomapruuveista saat asiakaspalvelustamme.

Loppusyksyn arvojuomapruuvit

Esittelemme seuraavaksi arvojuomapruuveja loppusyksyn osalta. Ilmoittautuminen pruuveihin on käynnissä.

Amarone

Amarone edustaa arvostetuinta Venetoa niin Italiassa kuin meillä Pohjolassa. Sen runsas ja lämmin makumaailma on ihastuttanut suomalaisia jo vuosikymmeniä, ja siitä onkin lyhyessä ajassa tullut viiniklassikko. Illan aikana perehdymme Amaronen valmistukseen ja pohdimme maistellen, millaiset seikat vaikuttavat viinien tyylieroihin. Tervetuloa löytämään oma suosikkisi! Tilaisuuden kesto noin 1,5–2 tuntia.

Osallistumismaksu 22 € + osuus yhteishankintana hankittavista juomista 50–75€.

Aika ja paikka

Helsinki ma 20.11. ja to 7.12. klo 17 osoitteessa Arkadiankatu 2 (sisäänkäynti Paasikivenaukiolta). 

Tampere ma 4.12. klo 18 osoitteessa Aleksanterinkatu 22b, 3.krs.

 

Bordeaux

Bordeaux'ta pidetään yhtenä arvostetuimmista viinialueista. Sen huippuviinit ovat toimineet läpi historian esikuvina viinintekijöille kaikkialla maailmassa. Tässä pruuvissa pääset maistaen ja keskustellen tutustumaan huipputuottajien viineihin keskeisiltä Bordeaux'n ala-alueilta. Painopiste on ennen kaikkea alueen punaisissa taidonnäytteissä. Tilaisuuden kesto noin 1,5–2 tuntia.

Osallistumismaksu 22 € + osuus yhteishankintana hankittavista juomista 60–80€.

Aika ja paikka

Kajaani ma 11.12. klo 18 osoitteessa Sirius, Brahenkatu 5

Oulu ti 21.11. klo 18 osoitteessa Kirkkokatu 14, 4.krs.

Bourgogne

Tarjolla on suuntäyttäviä ja monikerroksia valkoviinejä sekä vivahteikkaita ja aromaattisia punaviinejä Ranskan Bourgognen eri alueilta. Alueen viineissä maistuu historia ja perinteet, mutta niiden arvo ruokaviineinä on omaa luokkaansa. Pruuvissa pohditaankin myös näiden klassikoiden paikkaa suomalaisella juhla-aterialla. Tule maistamaan, miksi nämä viinit lukeutuvat maailman arvostetuimpiin! Tilaisuuden kesto noin 1,5–2 tuntia.

Osallistumismaksu 22 € + osuus yhteishankintana hankittavista juomista 50–65€.

Aika ja paikka

Turku ti 12.12. klo 18 osoitteessa Linnankatu 11 A.

Champagnen tähdet

Tervetuloa ihastumaan samppanjataivaan kirkkaisiin tähtiin! Tämän ikimuistoisen illan aikana tutustut arvostettujen talojen samppanjahelmiin. Vivahteikkaita makuelämyksiä etsitään erityisesti vintage- ja prestige-samppanjoiden saloihin syventyen. Tilaisuuden kesto noin 1,5–2 tuntia.

Osallistumismaksu 22 € + osuus yhteishankintana hankittavista juomista 70–100€.

Aika ja paikka

Helsinki ke 15.11. klo 18 & to 16.11. klo 17 osoitteessa Arkadiankatu 2 (sisäänkäynti Paasikivenaukiolta).

Oulu to 19.10. klo 18 osoitteessa Kirkkokatu 14, 4.krs.

Italian viiniaarteet

Italia on oikea aarreaitta laadukkaita viinejä rakastaville. Maan useilla viinialueilla valmistetaan ensiluokkaisia ja kypsytykseen sopivia viinejä, jotka kunnioittavat persoonallisuudellaan alkuperäänsä. Tässä pruuvissa pääset maistamaan maineikkaimpien alueiden viinejä ja vertailemaan niitä keskenään. Tule ja ihastu Italian moninaiseen vivahteikkuuteen! Tilaisuuden kesto noin 1,5–2 tuntia.

Osallistumismaksu 22 € + osuus yhteishankintana hankittavista juomista 40–60€.

Aika ja paikka

Kuopio to 23.11. klo 18 osoitteessa Technopolis Kuopio, Microkatu 1, M-osa (ovikoodi 7896)

Lahti to 12.10. klo 18 osoitteessa Wanha Walimo, Vesijärvenkatu 25.

Kalifornia

Kalifornia on maailman dynaamisimpia viinialueita. Alueen viinien valmistuksessa korostuu usein tiede ja teknologia, joihin yhdistyy Euroopasta kantautuneet perinteisen viinin valmistuksen perinteet ja historia. Tässä pruuvissa sinulla on mahdollisuus maistellen tutustua Kalifornian herkullisiin ylpeyden aiheisiin ja kuulla niiden kiehtovat tarinat. Tilaisuuden kesto noin 1,5–2 tuntia.

Osallistumismaksu 22 € + osuus yhteishankintana hankittavista juomista 50–60€.

Aika ja paikka

Turku ti 21.11. klo 18 osoitteessa Linnankatu 11 A.

Yhdysvaltojen länsirannikko

Pruuvissa tutustumme Kalifornian lisäksi Yhdysvaltojen länsirannikon pohjoisempiin osavaltioihin. Näiden alueiden viinin valmistuksessa yhdistyvät eurooppalaiset perinteet ja historia sekä modernit jatkuvasti kehittyvät menetelmät. Pruuvin aikana sinulla on mahdollisuus maistellen tutustua Yhdysvaltojen länsirannikon herkullisiin ylpeyden aiheisiin ja kuulla niiden kiehtovat tarinat. Tilaisuuden kesto noin 1,5–2 tuntia.

Osallistumismaksu 22 € + osuus yhteishankintana hankittavista juomista 50–60€.

Aika ja paikka

Helsinki ma 27.11. & ke 29.11. klo 17 osoitteessa Arkadiankatu 2 (sisäänkäynti Paasikivenaukiolta).