Tilaa juomat näppärästi Alkon verkkokaupasta

Alkon verkkokaupasta tilaat kätevästi juomat niin arkeen kuin juhlaan.

Tutustu kiireettä verkossa

Verkkokaupan ja mobiilisovelluksemme kautta koko Alkon yli 11 000 tuotteen valikoima on saatavillasi missä päin Suomea tahansa. Verkossa tai Alko-äpissä teet ostokset kotona rauhassa tutustuen ja haluamanasi ajankohtana. Voit noutaa verkko-ostoksesi valmiina pakettina valitsemastasi Alkon myymälästä tai noutopisteestä. Normaalitoimitus mihin tahansa myymälään on maksuton. Tarkista lähin myymälä tai noutopiste.

Näin asioit Alkon verkkokaupassa

  1. Selaile tuotteitamme verkkokaupassa ja valitse suosikkisi. Saat tuotteet mihin tahansa myymälään ilman toimitusmaksua. Tilauksen normaali toimitusaika on 4–5 arkipäivää.

    Verkkokauppaan
  2. Lisää tuotteet ostoskoriin. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi tai kirjaudu sisään. Siirry kassalle valitsemaan toimitus- ja maksutapa. Toimituksen voi tilata joko myymäläämme tai noutopisteeseemme (9€).
  3. Voit maksaa ostoksesi joko kortilla, mobiilimaksuna tai verkkopankissa. 
  4. Saat ilmoituksen tekstiviestinä ja sähköpostitse, kun tuotteet ovat noudettavissa. Tilausta noutaessasi ota mukaan tilausnumero ja henkilöllisyystodistus.

    Huomiothan, että Suomen alkoholilain mukaan alkoholin kotiinkuljetus kuluttajille ei ole sallittua.
Alkon valikoimassa on myös tuotteita, joita ei ole tilaushetkellä suoraan saatavilla. Nämä tuotteet ovat keltaisella merkattuja. Tilauksille, jotka sisältävät keltaisella merkittyjä tuotteita, ei voida luvata toimitusaikaa, sillä tuotteiden saatavuus vaihtelee. Nämäkin tuotteet toimitamme kuitenkin mahdollisimman nopeasti.

Kysy juomasuositusta asiantuntijoiltamme

Saat apua juomavalintoihisi ja verkkokaupassa asiointiin asiakaspalvelijoiltamme chatissa ja puhelimitse numerossa 020 692 771 (ppm/pvm). Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9–21 ja lauantaisin klo 9–18. Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi henkilökohtaisesti.

Tilaa päivänsankarille lahjaksi verkkokaupan kautta

Alkon verkkokaupan avulla voi tilata tuotteita lahjaksi toiselle. Tällöin tuotteet toimitetaan tilaajan valitsemaan myymälään tai noutopisteeseen, josta lahjansaaja voi käydä noutamassa tuotteet. Lahjatilaus mahdollistaa esimerkiksi kauempana asuvan, merkkipäivää viettävän sankarin henkilökohtaisen muistamisen.

 

Ikärajat

Verkkokaupassa asiointi edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

  • 18-vuotias saa ostaa mietoja alkoholijuomia, joissa on enintään 22 % alkoholia.

  • 20 vuotta täyttänyt voi ostaa kaikkia alkoholijuomia.