Alkon verkkokauppa palvelee pääsiäisenä

Pääsiäisen juomat ehtivät verkkokaupasta maksutta perille, kun tilaat ne viimeistään 2.4.

Tutustu kiireettä verkossa

Alko.fi:ssä sinulla on ulottuvillasi yli 9 000 tuotteen valikoimamme. Voit tutustua tuotteisiin, vertailla niitä ja tehdä ostoksia juuri silloin kuin itsellesi sopii. Tuotteiden haku on helppoa ja voit karsia ja lajitella hakutuloksia monin eri kriteerein – esimerkiksi hinnan, maan tai sopivan ruokakumppanin mukaan. Toimituksen voit noutaa joko myymälästä tai noutopisteestämme. Normaalitoimitus myymäläämme on maksuton.

Näin asioit Alkon verkkokaupassa

  1. Selaile tuotteitamme verkkokaupassa ja valitse haluamasi. To 2.4. mennessä tehdyt verkkokaupan tilaukset (tuotteista, jotka ovat saatavilla 1-5 arkipäivässä) toimitetaan maksutta myymäläämme ennen pääsiäistä. 


    Verkkokauppaan
  2. Lisää tuotteet ostoskoriin. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi tai kirjaudu sisään. Siirry kassalle valitsemaan toimitus- ja maksutapa. Heti saatavilla olevat tuotteet toimitetaan maksutta viimeistään 4-5 arkipäivässä myymäläämme. Pikatoimitus 1-3 arkipäivässä maksaa 9 euroa.
  3. Voit maksaa ostoksesi joko kortilla, mobiilimaksuna tai verkkopankissa.
  4. Saat ilmoituksen tekstiviestinä ja sähköpostitse, kun tuotteet ovat noudettavissa. Toimituksen voit noutaa joko myymälästä tai noutopisteestämme. Tilausta noutaessasi ota mukaan tilausnumero ja henkilöllisyystodistus.

    Huomiothan, että Suomen alkoholilain mukaan alkoholin vähittäismyyntiä saa harjoittaa vain luovuttamalla alkoholijuomat asiakkaalle hyväksytyssä vähittäismyyntipaikassa. Siten alkoholin kotiinkuljetus kuluttajille ei ole Alkolle mahdollista.

Verkkokauppassamme on myös tuotteita joita ei ole tilaushetkellä suoraan saatavilla. Näiden tuotteiden toimitusaika-arvio on 5-10 arkipäivää ja tunnistat ne keltaisesta merkistä tuotteiden saatavuustiedoissa. Näille tuotteille emme voi luvata tarkkaa toimituspäivää, sillä tuotteiden saatavuus vaihtelee. Toimitamme tuotteet kuitenkin mahdollisimman nopeasti.

Kysy juomasuositusta asiantuntijoiltamme

Halutessasi saat apua juomavalintoihisi ja verkkokaupassa asiointiin asiakaspalvelijoiltamme chatissa, sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@alko.fi ja puhelimitse numerossa 020 692 771 (ppm/pvm). Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9–21 ja lauantaisin klo 9–18. Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi henkilökohtaisesti.

Ikärajat

Verkkokaupassa asiointi edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

  • 18-vuotias saa ostaa mietoja alkoholijuomia, joissa on enintään 22 % alkoholia.

  • 20 vuotta täyttänyt voi ostaa kaikkia alkoholijuomia.