Alkon verkkokauppa palvelee juhannuksena

Tiesitkö, että voit tilata verkkokaupastamme tuotteita suoraan mökkipaikkakuntasi Alkoon tai noutopisteeseen? Ke 10.6. mennessä tehdyt tilaukset (tuotteista, joiden saatavuus on 1-5 arkipäivää) ehditään toimittaa juhannukseksi kaikkialle SuomeenSuuriin kaupunkeihin voit tehdä juhannuksen tilauksen to 11.6. mennessä.

Tutustu kiireettä verkossa

Alko.fi:ssä ja Alkon mobiilisovelluksessa sinulla on ulottuvillasi yli 10 000 tuotteen valikoimamme. Voit lajitella tuotevalikoimaa monin eri kriteerein – esimerkiksi hinnan, maan tai sopivan ruokakumppanin mukaan. Maksu suoritetaan etukäteen ja saat ilmoituksen, kun tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi myymälästä tai noutopisteestä. Normaalitoimitus myymäläämme on maksuton.

Näin asioit Alkon verkkokaupassa

 1. Luo tunnukset verkkokauppaan. Samalla voit tilata uutiskirjeemme, jonka kautta saat tietoa juoma- ja ruoka-alan trendeistä suoraan sähköpostiisi.
 2. Selaile tuotteitamme verkkokaupassa ja valitse haluamasi. Ke 10.6. mennessä tehdyt verkkokaupan tilaukset (tuotteista, jotka ovat saatavilla 1-5 arkipäivässä) toimitetaan maksutta myymäläämme ennen juhannusta. Suuriin kaupunkeihin tilattaessa voit tehdä juhannuksen tilauksen to 11.6. mennessä. Varmista arvioitu toimituspäivä tilausta tehdessäsi, edettyäsi kassalla toimitus- ja maksutavan valintaan. 


  Verkkokauppaan
 3. Lisää tuotteet ostoskoriin.  Siirry kassalle valitsemaan toimitus- ja maksutapa. Jos teet ensimmäistä tilaustasi, sinua pyydetään tunnistautumaan verkkopankkitunnuksillasi ennen kassalle siirtymistä.
 4. Voit maksaa ostoksesi joko kortilla, mobiilimaksuna tai verkkopankissa.
 5. Saat ilmoituksen tekstiviestinä ja sähköpostitse, kun tuotteet ovat noudettavissa. Toimituksen voit noutaa joko myymälästä tai noutopisteestämme. Tilausta noutaessasi ota mukaan tilausnumero ja henkilöllisyystodistus.

  Huomiothan, että Suomen alkoholilain mukaan alkoholin vähittäismyyntiä saa harjoittaa vain luovuttamalla alkoholijuomat asiakkaalle hyväksytyssä vähittäismyyntipaikassa. Siten alkoholin kotiinkuljetus kuluttajille ei ole Alkolle mahdollista.

Verkkokauppassamme on myös tuotteita joita ei ole tilaushetkellä suoraan saatavilla. Näiden tuotteiden toimitusaika-arvio on 5-10 arkipäivää ja tunnistat ne keltaisesta merkistä tuotteiden saatavuustiedoissa. Näille tuotteille emme voi luvata tarkkaa toimituspäivää, sillä tuotteiden saatavuus vaihtelee. Toimitamme tuotteet kuitenkin mahdollisimman nopeasti.

Kysy juomasuositusta asiantuntijoiltamme

Halutessasi saat apua juomavalintoihisi ja verkkokaupassa asiointiin asiakaspalvelijoiltamme chatissa, sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@alko.fi ja puhelimitse numerossa 020 692 771 (ppm/pvm). Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9–21 ja lauantaisin klo 9–18. Asiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi henkilökohtaisesti.

Verkkokaupan toimitusajat juhannuksena

Tilaukset ilman toimitusmaksua

 • Ke 10.6. mennessä tehdyt tilaukset (tuotteista, joiden saatavuus on 1-5 arkipäivää) ehditään toimittaa maksutta juhannukseksi kaikkialle Suomeen.

 • Suurimpiin kaupunkeihin tilattaessa voit tehdä tilauksen (tuotteista, joiden saatavuus on 1-5 arkipäivää) to 11.6. mennessä. Varmista arvioitu toimituspäivä tilausta tehdessäsi, edettyäsi  toimitus- ja maksutavan valintaan. 

Pikatilaukset (9 €)

 • Maksulliset juhannuksen pikatoimitukset (tuotteille, joiden saatavuus on 1-5 arkipäivää) ovat tilattavissa pe 12.6. klo 21 saakka.  

Verkkokauppaan >

Ikärajat

Verkkokaupassa asiointi edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.

 • 18-vuotias saa ostaa mietoja alkoholijuomia, joissa on enintään 22 % alkoholia.

 • 20 vuotta täyttänyt voi ostaa kaikkia alkoholijuomia.