Yrityksen kesäjuhlat tulossa?

Koostimme avuksesi kattauksen kesän trendikkäimpiä tuotteita. 

Valitse mieleisesi ja tilaa verkkokaupasta yritystoimitus toivomaasi osoitteeseen nopeimmillaan kahdessa arkipäivässä. Voit tilata myös pienestä lisämaksusta täsmätoimituksen, jolloin tuotteet toimitetaan juuri haluamanasi päivänä – esimerkiksi tapahtumapäivänä.

Vinkit kesälahjoihin ja tarjoiluihin 

Mukava tapa yllättää työkaverit tai yhteistyökumppanit on antaa laadukas kesälahja. Hyvä vaihtoehto on esimerkiksi valmiiksi lahjapakkaukseen pakatut tuotteet

Kesäjuhlien juomatarjoilujen klassinen kaava kulkee tervetuliaismaljasta seurustelujuomiin. Kokosimme yritysjuhliin sopivan tuotekattauksen, joka täydentää kesäjuhlien noutopöydän monipuolisia makuja.

1. Tervetuliaismalja

Juhlavieraille tarjotaan yleensä heti alkuun tunnelmaa kohottava alkumalja. Kuiva tai kuivahko kuohuviini on varma valinta.

Katso kuohuviinit

2. Ruokajuomat

Ruokajuomina tarjotaan usein valko- ja punaviiniä, olutta sekä jää- tai kivennäisvettä. Viinien pitää sointua monipuolisiin makuihin. Siksi noutopöydän valkoviini on ennen kaikkea kuiva tai puolikuiva sekä pirteä ja hedelmäinen.

Katso valkoviinit

Moni haluaa punaviiniksi hieman täyteläisemmän viinin, joten meheviä ja hilloisia punaviinejä kannattaa harkita hyvänä noutopöydän vaihtoehtona. Jos kesäjuhlissa ovat pääosassa kesäisen raikkaat maut, punaviineistä kannattaa valita marjaisia ja raikkaita viinejä.

Katso punaviinit

Myös roseeviini kannattaa pitää mielessä, se on paikallaan etenkin kesäisissä juhlissa.

Katso roseeviinit

3. Seurustelujuomat:

Ruokailun jälkeen tarjottaviksi seurustelujuomiksi on monesti viinejä sekä erilaisia oluita ja siidereitäRaikas ja maltainen vaalea lager sopii myös monen ruoan kumppaniksi. Vaihtelua haluava voi kokeilla myös alea.

Katso oluet

Aito siideri valmistetaan yleensä omenoista. Kuivan siiderin kanssa sopivat etenkin caesarsalaatti, kala tai äyriäiset.

Katso siiderit

Myös alkoholittomat juomat ovat tärkeä osa kattausta. Alkoholittomat juomat ovat nykyisin paitsi hyvänmakuisia, myös yhä suositumpia. 

Katso alkoholittomat