Yritysasiakas – Tervetuloa Alkon verkkokauppaan

Tiesitkö, että saat Alkon tunnetusti hyvää ja henkilökohtaista palvelua myös verkkokaupasta? Asiantuntijamme auttavat onnistumaan juuri yrityksesi tilaisuuteen ja tarpeisiin sopivien juomien valinnassa. Säästät aikaa, arvioit juomien menekin oikein ja saat lisäksi hyödyllisiä käyttövinkkejä.

Verkkokaupan yritysasiakkaana:

  • käytössäsi on yli 10 000 tuotteen valikoima
  • toimitamme nopeimmillaan 2-3 arkipäivässä yritysosoitteeseen tai tapahtumapaikalle
  • voit seurata tilausten etenemistä ja näet koko tilaushistorian
  • voit lisätä käyttäjiä verkkokauppatilille
  • asiantuntijamme auttavat sinua onnistumaan
  • voit maksaa laskulla, verkkopankilla sekä yleisimmillä pankki- tai luottokorteilla

Verkkokaupan yritysasiakkaana asiointi on helppoa ja nopeaa. Voit selata tuotteita ja tilata silloin kun sinulle parhaiten sopii. Chatin avulla tavoitat meidät silmänräpäyksessä. Autamme mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä ja annamme lisäksi inspiroivia vinkkejä ja asiantuntevia juomasuosituksia.

Verkkokaupassa käytössäsi on suuriakin määriä satoja tuotteita. Tuotehaussa voit etsiä tuotteita esimerkiksi tuoteryhmän, maun, ominaisuuden tai vaikka suuremman saatavuuden mukaan. Jos vastuulliset arvot ovat tärkeitä yrityksellenne, löydät kätevästi myös vihreät valinnat ja eettisesti sertifioidut tuotteet.

Tilauksen tekeminen on vaivatonta. Verkkokaupan yritysasiakkaana voit määrittää haluamasi toimitusosoitteen ja -ajankohdan. Voit maksaa tilauksesi laskulla, verkkopankilla tai maksukortilla. Huolehdimme, että tilauksesi on ajoissa perillä ja pidämme sinut myös ajan tasalla tilauksesi etenemisestä.

Toimitamme tilauksesi nopeimmillaan kahdessa arkipäivässä yrityksesi osoitteeseen tai vaikka suoraan juhlapaikalle. Sinun ei tarvitse murehtia tyhjistä pulloistakaan, sillä voit sopia kanssamme tyhjien pullojen noutamisen ja niiden kierrätyksen.