Verkkokaupan toimitusajat yritysasiakkaille

Verkkokaupan yritysasiakkaana asiointi on helppoa ja nopeaa. Verkkokauppamme kautta voit valita juuri sinun yritystilaisuuteesi sopivat juomat yli 10 000 tuotteen valikoimasta. 

Toimitamme tilauksesi nopeimmillaan kahdessa arkipäivässä yrityksesi osoitteeseen tai vaikka suoraan juhlapaikalle. Voit myös halutessasi noutaa tilauksen myymälästä tai noutopisteestä.

Voit valita yritystilauksellesi toimituksen, joko

  1. yrityskuljetuksena
  2. noutona myymälästä tai noutopisteestä

1. Toimitus yrityskuljetuksena 

Toimitamme heti saatavilla olevat tuotteet nopeimmillaan kahdessa arkipäivässä yritysosoitteeseen tai tapahtumapaikalle. Pohjois-Suomeen ja saaristoon toimitamme viimeistään kolmessa arkipäivässä. Tunnistat heti saatavilla olevat tuotteet vihreästä merkistä tuotteen saatavuustiedoissa. Huomaathan, että saatavuustieto saattaa muuttua valitsemasi tuotemäärän mukaan. Tilauksesi toimitetaan klo 9-16. Yritystoimituksemme hinta on 25 euroa.

Yrityskuljetus täsmätoimituksena

Jos tarvitset tilauksellesi toimituksen tiettynä arkipäivänä ja ajankohtana, voit valita kuljetuksen täsmätoimituksena. Kuljettaja soittaa ennen toimitusta ja sopii vielä tarkemman ajan. Voit valita täsmätoimituksen tuotteille, jotka ovat heti saatavilla verkkokaupasta (vihreällä). 

Jos tilauksesi sisältää tuotteita, joita ei ole heti saatavilla (keltaisella), voit pyytää täsmätoimituksen asiakaspalvelustamme: asiakaspalvelu@alko.fi. Otathan asiakaspalveluumme yhteyttä vähintään 10 arkipäivää eli kaksi viikkoa ennen toivottua toimitusajankohtaa. Täsmätoimituksen hinta on 40 euroa.

Katso heti saatavilla olevat tuotteet

2. Nouto myymälästä tai noutopisteestä

Maksuton toimitus myymälään 4-5 arkipäivässä

Heti saatavilla olevat tuotteet toimitetaan myymälöihimme neljän arkipäivän kuluessa tilauksesta. Pohjois-Suomeen ja saaristoon toimitus tapahtuu viimeistään viidessä arkipäivässä. Ilmoitamme sinulle sähköpostilla ja tekstiviestillä, kun tilauksesi on noudettavissa. Tunnistat 4-5 arkipäivässä toimitettavat tuotteet vihreästä merkistä tuotteen saatavuustiedoissa. Toimitus myymälään on maksuton. 

Pikatoimituksella 1-3 arkipäivässä

Voit tilata tuotteita pikatoimituksena myymälään tai noutopisteeseen alueesta riippuen nopeimmillaan 1-3 arkipäivässä. Yhden arkipäivän pikatoimitustapa on mahdollista jo kymmenissä myymälöissä Tampereella, Turussa, Lahdessa ja näiden kaupunkien lähialueilla. Kun etenet verkkokaupassa kassalla toimitus- ja maksutavan valintaan, näet mihin toimitusalueeseen valitsemasi myymälä kuuluu. Pohjois-Suomeen ja saaristoon toimitus tapahtuu viimeistään kolmessa arkipäivässä. Pikatoimituksen hinta on 9 euroa. Tunnistat 1-3 arkipäivässä toimitettavat tuotteet vihreästä merkistä tuotteen saatavuustiedoissa.

Huom. Jos valitset toimitustavaksi noudon myymälästä tai noutopisteestä, huomioithan, että kuljetuspalveluja tarjoavat yritykset tai cateringyrittäjät eivät voi noutaa tilauksia puolestasi maksua vastaan. Tilausten noutaminen ja kuljettaminen asiakkaalle maksua vastaan katsotaan alkoholilain vastaiseksi välitykseksi.

Tuotteet, joita ei ole heti saatavilla 

Alkon valikoimassa on myös tuotteita, joita ei tilaushetkellä ole heti saatavilla. Nämä tuotteet ovat keltaisella merkittyjä. Tilauksille, jotka sisältävät keltaisella merkittyjä tuotteita, ei voida luvata tarkkaa toimitusaikaa, sillä tuotteiden saatavuus vaihtelee. Nämäkin tuotteet toimitamme kuitenkin mahdollisimman nopeasti, arviolta 5-10 arkipäivässä. Jos tarvitset tilauksen tätä nopeammin, voit pienentää keltaisella merkittyjen tuotteiden lukumäärää tai valita toisen tuotteen.

Tarkista toimituspäivä

Verkkokauppatilaus toimitetaan aina kerralla, kun tilauksen kaikki tuotteet ovat saatavilla. Näet arvioidun toimituspäivän tilausta tehdessäsi edettyäsi kassalla toimitus- ja maksutavan valintaan. Toimituspäivämäärä näkyy myös tilausvahvistuksessa ja Oma Alkossa