Asiantuntijamme yrityksesi apuna juomasuosituksissa

Ota yhteyttä asiantuntijaamme, ja suunnitellaan yhdessä juomat yrityksesi tarpeisiin. Autamme sinua kaikissa juomiin liittyvissä kysymyksissä suoraan verkossa tai puhelimitse. Voit kysyä vinkkejä yrityslahjan valintaan tai juomasuositusta järjestämäsi tilaisuuden ruokalistan ja henkilömäärän mukaan. 

Haluatko onnistua täydellisesti yritystilaisuutesi tarjoiluissa ja juomavalinnoissa? Tai pohditko sopivaa liikelahjaa? Autamme sinua niin pienessä kuin suuressakin tarpeessasi ja annamme hyvät juomaideat teemaan ja tunnelmaan. Vastaamme myös mielellämme kysymyksiin tuotteistamme ja palveluistamme. 

Suomen paras palvelu ja asiantuntevat asiakaspalvelijamme juuri sinua varten

Loistavan asiakaspalvelumme taustalla on aito halu kuunnella ja ymmärtää toiveitasi ja tarpeitasi – ja tietenkin vastata niihin parhaan juomasuosituksen kera.

Olet meille tärkein kaikissa tilanteissa – poikkesitpa sitten etsimään parasta juomavaihtoehtoa juhlamaljaksi tai lahjaksi. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti täsmäjuoma yrityksesi tarpeisiin. Verkkokauppamme palvelee sinua ympäri vuorokauden ja kaikki laajan valikoimamme tuotteet ovat ulottuvillasi.

Saat meihin yhteyden

ma–pe 9–21 ja la 9–18

 
Katso myös vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiimme.