Juomasuositukset yritysjuhliin

Haluatko onnistua täydellisesti yritysjuhlien suunnittelussa ja juomavalinnoissa? Autamme sinua mielellämme niin pienessä kuin suuressakin tarpeessasi. Annamme paitsi hyvät juomaideat teemaan ja tunnelmaan, myös käytännön vinkit menekin laskemiseen ja juomien käyttövinkkeihin.

Pyydä maksuton juomasuositus

Asiantuntijamme auttavat sinua onnistumaan omien tarpeidesi mukaan. Pyydä asiakaspalvelustamme maksuton juomasuositus. Säästät aikaa ja saat arvion juomien menekistä.

Laita meille viestiä osoitteeseen 
asiakaspalvelu@alko.fi, jossa kerrot tapahtumasi:

  • Teeman, ajankohdan ja juhlan keston
  • Ruokalistan
  • Osallistujamäärän
  • Kaavailemasi juomien hintaluokan

Laadimme kuvailusi perusteella yritysjuhliisi parhaiten sopivat juomasuositukset. Lähetäthän meille viestiä vähintään 10 arkipäivää ennen tapahtuma-ajankohtaa, jotta ehdimme laatia tapahtumallesi parhaiten sopivat juomasuositukset.

Pyydä juomasuositus

Toimitamme tilaukset jopa kahdessa arkipäivässä

Kun tilaat yritysasiakkaana verkkokaupastamme, toimitamme tilauksen haluttuun osoitteeseen – vaikka suoraan juhlapaikalle. Nopeimmillaan toimitamme juomat kahdessa arkipäivässä. Pohjois-Suomeen ja saaristoon toimitamme viimeistään kolmessa arkipäivässä. Voit myös valita täsmätoimituksen, jolloin tilaus toimitetaan tiettynä arkipäivänä ja ajankohtana.

Lisätietoa toimitusajoista >