Etiketin webinaarit

Alkon juhlavuoden kunniaksi asiakaslehti Etiketti laventuu webinaarien puolelle. Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. 

Tulevat webinaarit

Juomavinkkejä joulupöytään ja lahjapakettiin – to 8.12. klo 18

Vuoden viimeisessä webinaarissa Master of Wine Taina Vilkuna ja kouluttaja, DipWSET Anri Lindström virittäytyvät kanssasi joulun viettoon. Tunnin pituisen webinaarin aikana saat muun muassa vinkkejä perinteisen joulupöydän täsmäjuomiin kalaherkuista kinkkuun ja konvehtirasian kylkeen. Illan aikana pohdimme persoonallisen lahjajuoman valintaa ja annamme myös muutaman hauskan ja helpon paketointiniksin, joilla voit yllättää lahjansaajan!

Näin osallistut

Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Pääset hyppäämään mukaan linjoille tälle sivulle ilmestyvän linkin kautta to 8.12. Tervetuloa mukaan!

Menneet webinaarit

Kaikkien webinaarien tallenteet voi katsoa myös jälkikäteen alko.fi-tunnuksilla kirjautuneena tällä sivulla. Pääset luomaan alko.fi-tunnukset helposti ja nopeasti tästä. Samalla pystyt halutessasi tilaamaan myös kuukausittaisen uutiskirjeen Alkon ajankohtaisista uutisista, uusista tuotteista ja juoma- ja ruokamaailman ilmiöistä.

Opi puhumaan olutta – ke 21.9. klo 18

Etiketin syyskuun webinaarissa opimme puhumaan olutta. Tuntuuko sinusta, että yhä kasvavasta olutvalikoimasta on vaikea saada otetta? Aiheuttavatko oluiden etikettien termit sinulle harmaita hiuksia? Onko citra intialainen soitin ja mitä ihmettä IPA oikein tarkoittaa? 

Tunnin pituisessa webinaarissa kouluttajat Santeri Saarinen ja Eero Lehtonen keskustelevat, miten maltaasta, hiivasta ja humalasta syntyy niin kirjava joukko erilaisia oluttyylejä.

Viinimatka USA:n länsirannikolle – ti 24.5. klo 18

Toukokuun webinaarissa lähdimme viinien virittämälle nojatuolimatkalle Yhdysvaltojen länsirannikolle! Tunnin pituisessa Etiketin webinaarissa kouluttajat Anri Lindström ja Susanna Hildén johdattavat sinut Kalifornian aurinkoisille viinitarhoille, sekä Oregonin ja Washingtonin osavaltioiden viinityylien äärelle. Saat lisäksi kesän grillikaudelle oivallisia juomavinkkejä!

Viinimaa Espanja – ke 2.3. klo 18

Espanjan kiertomatka alkaa raikkaiden valkoviinien Luoteis-Espanjasta. Seuraavaksi tutustutaan klassikkoalue Riojan sekä Ribera del Dueron herkullisiin punaviineihin. Eteläisen Espanjan sherryjen kautta matka päättyy kupliviin cava-kuohuviineihin.

Webinaarin oppaina toimivat Master of Wine Taina Vilkuna ja kouluttaja Anri Lindström.​

Joulupöydän juomat Alkon verkkokaupasta
Joulun juomatilaukset ehtivät ajoissa perille, kun teet tilauksen viimeistään 15.12.

Verkkokauppaan >
Anna palautetta webinaarista
Kerro meille miten onnistuimme.

Anna palautetta
Anri Lindström

Palvelu- ja tuotekouluttaja Anri Lindström elää syödäkseen. Kaikkea pitää maistaa ainakin kerran elämässä ja kokemusta täydentää tarkasti valittu juomavaihtoehto. Anri on juoman ja ruoan yhdistämisen huippuammattilainen, joka kouluttaa vuosittain kymmeniä alkolaisia juoman ja ruoan yhdistämisen saloihin. Vapaalla Anriin törmää helpoiten luontopoluilla tai sienimetsässä.

Taina Vilkuna

Alkon tuoteviestintäpäällikkö, Master of Wine Taina Vilkuna tietää viineistä lähes kaiken mahdollisen. Taina on ollut Alkossa töissä yli 30 vuotta ja nykyistä tuoteviestintäpäällikön pestiä hän on hoitanut vuodesta 2006 lähtien. Taina on erittäin kysytty ja pidetty asiantuntija niin Alkossa kuin Alkon ulkopuolella. Suurimmat innostuksen väristykset hänelle antaa samppanja ja sen rikas makumaailma.

Santeri Saarinen

Alkolla palvelu- ja tuotekouluttajana työskentelevä Santeri Saarinen järjestää myymälähenkilökunnalle viini- ja olutaiheisia koulutuksia.  Santeri on myös laatinut monia suosittuja drinkkireseptejä Alkon verkkosivuille. Hän järjestää myös myymälähenkilökunnalle viini- ja olutaiheisia koulutuksia. Vapaa-aikanaan Santeri harrastaa valokuvaamista.

Eero Lehtonen

Turussa Alkon kouluttajana ja myyjänä työskentelevä Eero Lehtonen suhtautuu intohimoisesti ruokaan ja juomaan. Ennen uraansa Alkossa hän innostui oluista juomaharrastuksena. Viiniosaamistaan hän on puolestaan virallistanut WSET Level 3 Award in Wines -kurssilla.

Susanna Hildén

Palvelu- ja tuotekouluttaja Susanna Hildén kiertää ympäri Suomea kouluttamassa Alkon henkilökuntaa erilaisista ruoka- ja juoma-aiheista sekä asiakaspalvelusta. Susanna on intohimoinen ruoka- ja juomaharrastaja, joka innostuu uusien makuelämysten kokeilemisesta yhdessä ystävien kanssa. Vapaa-aikaa Susanna viettää mieluiten ulkoilmassa lenkkipolulla tai puutarhatöissä.