Porvoon Tarmolan Alkon myyjä Katarina Forsell vinkkaa

Mikä juoma sopii vastapyydetyn kalan kaveriksi? Katso video!

Pientilojen, meren ja jokilaakson kainalossa sijaitseva Porvoo kutsuu entistä enemmän hyvän ruoan ystäviä. Tämä tiedetään myös Tarmolan-kaupunginosan Alkossa.

Tarmolan Alko on uusittu uuden konseptin mukaisesti: sisustuksessa on paljon puuta ja mustaa väriä sekä tyylikäs led-valaistus. Myyjä Katarina Forsell kehuu myymälän tunnelmaa upeaksi:

”Täällä on ihanat työkaverit ja upeat asiakkaat. Loistava paikka, jossa myyjänä kehittyy koko ajan.”

Asiakkaat ovat yhä enemmän kiinnostuneita luomutuotteista, ja Tarmolan Alkosta kysytään niitä paljon. Tarmola onkin erityisesti panostanut luomutuotteisiin, ja luomua on tarjolla käytännössä myymälän kaikissa juomakategorioissa. 

Porvoo on upea paikka, erityisesti hyvän ruoan ja juoman ystäville lukuisine kivoine ravintoloineen sekä pientiloineen. Kesällä Katarina Forsell kehottaa käymään myös Porvoon torilla, josta saa esimerkiksi vastapyydettyä kalaa.

Mikäpä sen herkullisempaa kuin tuore, grillattu kala! Sen makupariksi sopivan juoman ei tarvitse aina olla se perinteinen valkoviini. Katso video, niin kuulet Katarina Forsellin vinkin. Samalla tutustut Porvoon myymälään.