Välivesi - Ota vettä väliin

Vedenjuonti on välttämätöntä hyvinvoinnille, mutta helppo unohtaa. Muistuttaaksemme suomalaisia vedenjuonnin tärkeydestä, tuomme myyntiin Väliveden – kevyesti hiilihapotetun pulloveden.

Kun juo välillä vettä, tulee juotua kohtuullisemmin alkoholia ja pidettyä huolta kehon nestetasapainosta. Toki veden ei tarvitse olla juuri kuplivaa Välivettä, maailman paras kraanavesi käy mainiosti.

 Vesi makujen tasapainottajana

Oikea juoma on hyvän aterian, elämyksen ja illanvieton kruunu. Välivesi sopii luontevasti valikoimaamme tukemaan tätä ruuan ja juoman liittoa. Vesi on mainio vaihtoehto myös ainoaksi ruokajuomaksi.

Vaikka jokaiselle ruokalajille löytyy nykypäivänä mitä erilaisempia juomavaihtoehtoja täydentämään makuelämystä, kannattaa aterioiden yhteyteen varata aina raikasta vettä. Vesi tasapainottaa makuja ja huuhtelee niitä, tehden tilaa uusille mauille.

Jos otat, ota myös vettä

Alkoholin juominen kuivattaa kehoa ja nostaa veren alkoholipitoisuutta. Kun muistat ottaa vettä väliin, jaksat pirteämmin koko illan ja huomisen – hyvät juhlat kun tuntuvat hyvältä seuraavanakin päivänä. Vesi myös ehkäisee alkoholipitoisten ruokajuomien aiheuttamaa nestehukkaa.

Välivesi auttaa käyttämään alkoholia vastuullisemmin ja on myös siksi tärkeä osa valikoimaamme.

Välivesi myös ympäristön asialla

Muistathan kierrättää tyhjät juomapakkaukset, niin pidät itsekin huolta ympäristöstä. Välivesi-pullon voit palauttaa mihin tahansa pullonpalautuspisteeseen Suomessa. Väliveden myyntituotoilla tuetaan Pidä Saaristo Siistinä ry:tä. Lue lisää PET-muovipullon hiilijalanjäljestä>