Birch Named Hugo

Baarimestari Markus Sillanpää Turusta sai toimeksi kehittää Alkolle alkoholittoman cocktailin, joka sopisi siemailtavaksi vaikka kalareissun päätteeksi rantakalliolla.

Markus pani tuumasta toimeksi ja loihti klassisesta Hugo-cocktailista alkoholittoman version, jossa maistuvat seljankukka, limetti, minttu ja koivunlehti.

Valmistusaineet

Koristeluun

  • mintunlehtiä
  • pieni koivunoksa

Valmistusohje

  1. Mittaa siirappi ja limettimehu isoon viinilasiin.
  2. Lisää joukkoon tuoretta minttua ja pari koivunlehteä.
  3. Täytä lasi jäillä ja kaada päälle alkoholiton kuohuviini sekä vichy.
  4. Koristele mintunlehdillä ja pienellä koivunoksalla.

Voit korvata seljankukkasiirapin käyttämällä sen asemesta 2–4 cl seljankukkamehua sekä 2 cl sokerisiirappia.

Markus Sillanpää, baarimestari

Katso myös muut mocktailit