Hot Berries in a Tin

Hyvinkääläinen Jan Lindgren alkoi rakentaa omaa mocktailiaan grillijuhlien tunnelmaan sopivaksi, joten hän otti lähtökohdakseen tujauksen tabascoa. Tujaus tulisuutta taittuu makealla hillolla ja raikkailla marjoilla.

Jan vinkkaa, että tämän hetken trendi on tarjota mocktailit muusta kuin tavallisesta lasista. Esimerkiksi pestyt säilyketölkit tai lasipurkit antavat ihan uutta twistiä mocktailin ulkonäköön.

Hot Berries In a Tin

  • 2 rkl kuningatarhilloa
  • 1 cl mansikkasiirappia
  • 5 tippaa tabascoa
  • 5 cl karpalomehua
  • 1 limettilohkon mehu
  • russchiania
  • jäämurskaa

Koristeluun

  • minttua ja vadelmia

Valmistusohje

  1. Mittaa kaikki ainekset shakeriin ja ravista.
  2. Siivilöi jäämurskalla täytettyyn peltimukiin tai pestyyn säilyketölkkiin.
  3. Koristele mintunlehdillä ja vadelmilla.

Voit käyttää mansikkasiirapin asemesta pari murskattua mansikkaa ja 1 cl sokerisiirappia.

Jan Lindgren, baarimestari

Katso myös muut mocktailit