When Tomato Met Basil

Mocktailit sopivat hyvin alkumaljoiksi tai seurustelujuomiksi, mutta niitä voi nauttia myös läpi aterian. Helsinkiläinen Mika Räisäsen mocktail onkin sommiteltu rapujuhlien ruokajuomaksi, mutta sopii toki muihinkin juhliin. Mocktailin ja rapujen makumaailma kohtaa umamin kautta.

When Tomat Met Basil on moniulotteinen mocktail. Sen voi nimittäin pidentää joko alkoholittomalla kuohuviinillä tai alkoholittomalla lageroluella, kunkin vieraan maun mukaan.

Valmistusaineet

Koristeluun

  • minitomaattia
  • basilikaa

Valmistusohje

  1. Pane tomaatit ja basilikanlehdet matalaan on the rocks -lasiin.
  2. Mittaa päälle etikka sekä sokeri ja purista sekaan tiraus sitruunamehua.
  3. Murskaa aineet lasin pohjalle.
  4. Täytä lasi jäämurskalla.
  5. Pidennä oluella tai kuohuviinillä.
  6. Koristele lopuksi tomaatilla ja basilikalla.

Katso myös muut mocktailit

Gocce di Luna Organic Sparkling

Kuohuviinit / Italia

Gosling's Ginger Beer tölkki

Mikserit / Belgia

Bella Ella Rosé Zero

Kuohuviinit / Saksa

Saimaa Yes Yes Apple Dry Non-Alc tölkki

Siiderit / Suomi

Fever-Tree Premium Indian Tonic Water

Mikserit / Englanti