Aasia lasissa ja lautasella 

Haastoimme myyjämme Sanna Erikssonin kehittämään herkullisia makupareja aasialaisille suosikkiannoksille. Katso videolta Sannan juomasuositukset Aasian mausteisille mauille ja ota artikkelista talteen vinkit aasialaisen keittiön ja juomien onnistuneeseen liittoon.

Tutustu Aasian klassikkoruokiin ja juomasuosituksiin.

Vietnamilaiset wingsit
Tulisen tahmeat kanansiivet kannattaa tarjoilla vaalean lagerin tai amerikkalaistyylisen pale ale -oluen kanssa. Myös aromikkaat IPAt taittavat humaloinnillaan siipien makeutta jättäen suun raikkaaksi seuraavaa suupalaa odottamaan. Viinin ystävä valitsee lasiinsa pehmeä & hedelmäinen -makutyypin punaviinin esimerkiksi Merlot-rypäleestä – hieman viilennettynä.

Katso herkkuwingsien resepti >

Juomasuosituksemme itämaisille mauille

Opi lisää aasialaisen keittiön ja viinien yhdistämisestä

Inkiväärinen melonidrinkki

Inkivääriltä ja melonilta maistuvassa drinkissä on Aasian alueelle tyypillisiä kirpeä-makea- ja hapan-makea-vastapareja.

Aasialaisille mauille

Aasialaisen ruoan kirjo löytää yhä useammin tiensä ruokapöytiimme. Teeman tuotteissa korostuvat aasialainen alkuperä sekä juomat, jotka kesyttävät aasialaisen ruoan mausteisuutta.

9 tuotetta

Dopff au Moulin Ryu 2017

Pirteä & hedelmäinen / Ranska

Leo

Lager / Thaimaa

Hitachino Nest Lager

Lager / Japani

Jean Biecher Moshi Moshi Organic 2017

Pirteä & hedelmäinen / Ranska

Lowlander Ginger Beer

Erikoisuus / Hollanti

Hitachino Nest Anbai Ale

Erikoisuus / Japani

Hitachino Nest Saison du Japon

Erikoisuus / Japani

Hakutsuru Junmai Draft Sake

Saket / Japani

Greatwall Cabernet Sauvignon 2016

Vivahteikas & kehittynyt / Kiina