Kauden hauskin pikkujoulumenu

Kauden hauskin pikkujoulumenu on tahnabaari. Kun baarin ovet aukeava, pikkujoulut voivat alkaa. Tänä vuonna pikkujoulutarjoilut syntyvät sormiruoasta. 

Valmista pikkujoulujen kunniaksi tahnabaari: surauta piparjuurella maustettua punajuurihummusta ja paista kaveriksi rapeita leipätikkuja. Tarjoa pikkujouluvieraille lisäksi savusiikatahnaa ja karpalonäkkäreitä sekä pehmeän makuista artisokkapestoa itse leivotun patongin kera. Pikkujoulujen yllätys voi hyvinkin olla kardemummalla, kanelilla ja vaniljalla maustettu tomaattihilloke, johon dipataan basilikaleipää.

Pikkujoulumenun jälkiruokana kruunaavat taivaallinen vuohenjuustopilvi sekä pannupiparit ja kanelikinuskilla vuoratut suolatikut.

Pikkujoulujen juomatarjoiltavat löydät kunkin reseptin yhteydessä olevasta juomasuosituksesta.