Kuuntele Veneto-teemaiset podcastit!

Alko on tuottanut neljä Veneto-teemaista podcast-jaksoa alueen viineistä ja ruoasta sekä niiden liitosta. Tervetuloa paremmalle lounaalle!

Veneto on kiehtova ja monipuolinen viinialue Pohjois-Italiassa. Se tuottaa kuuluisaa prosecco-kuohuviiniä, suomalaisillekin tuttua soavea ja meille pohjoisen kansoille niin rakkaita ja kovin täyteläisiä amarone-laatuviinejä.

Myös ruokansa puolesta Veneto on rikas. Ja kuten kaikkialla Italiassa, myös Venetossa ruokakulttuuri on aivan omanlaistaan. Mehevät polentat, risotot ja Venetsiasta peräisin olevat cicchetti-alkupalat ovat maankuuluja.

Kun venetolainen juoma ja ruoka yhdistetään, studioon laitetaan Meri-Tuuli Väntsi vaihtuvan vieraan kanssa ja jätetään mikrofonit auki, niin luvassa on laadukasta ja tunnelmallista puhetta juomasta ja ruoasta. Neljässä Veneto-aiheisessa jaksossa Väntsin vieraina Parempi lounas -podcastissa piipahtavat Saku Tuominen, Samuil Angelov, Sikke Sumari ja Manuela Bosco.

Parempi lounas -podcastin jaksoja pääset kuuntelemaan SoundCloudista ja iTunesista.

Herkullisia kuunteluhetkiä!