Alkoholittomissa laatujuomissa maistuu suomalainen luonto

Suomen luonto tarjoaa runsaasti erilaisia raaka-aineita, jotka ovet laadukkaiden juomien perusta.

Alkoholittomat laatujuomat syntyvät aidoista kotimaisista marjoista. Tuottajat pyrkivät aina saamaan marjan aidon maun ja aromit esiin, eikä esansseja tai valmiita mehuja käytetä.

Mihin alkoholittomat kuohujuomat sopivat parhaiten?

Alkoholittomat kuohujuomat ovat oiva valinta alkumaljaksi. Ne tuovat tilaisuuteen juhlallisuutta samppanjan tavoin, minkä lisäksi ne ovat oivia kumppaneita suolaisten naposteltavien sekä jälkiruokien kanssa.

Alkoholittomat kuohuviinit maistuvat parhailta hyvin viilennettynä, joten tarjoile ne 6-8 asteisena.

Mistä juomien maku riippuu?

Juomien maku riippuu siitä, minkälainen marjavuosi on ollut – aivan samalla tavalla kuin muissakin viineissä. Yleisimpiä käytettyjä marjoja ovat viinimarjat sekä valkoherukka. Myös metsämarjoja voi käyttää. Makeusasteita löytyy kuivasta puolimakeaan ja makeaan. Hapokkuus taittaa makeutta, mistä syystä viinin sokeriarvo ei aina kerro suoraan viinin makeudesta.

Katso videolta, kuinka alkoholittomien laatujuomien upeat maut syntyvät: