Pohjolan viinit täydentävät marjaisen juhlamenun

Täällä Pohjolassa on koskematon luonto, joka tarjoaa monipuolisia ja puhtaita makuja niin lautaselle kuin lasiin.

Kotimaiset viinit ovat mainio valinta ruokapöytään etenkin silloin, kun syödään kotimaista ruokaa. Marjaviinejä voi hyödyntää erinomaisesti myös ruoan valmistuksessa esimerkiksi maustamisessa, kastikkeissa tai marinadeissa. Tällöin saman viinin nauttiminen ruoan kanssa täydentää sitä hienosti.

Miltä Suomi maistuu lautasella ja lasissa?

Suomalaisen luonnon makuja voi luonnehtia tuoreeksi, raikkaaksi ja aidoksi. Siihen liittyy myös tietynlainen herkkyys. Kotimaiset viinit tukevat näitä makuja erinomaisesti ja niitä voidaan yhdistää ruoan kanssa läpi aterian, sillä makeusasteita löytyy kuivasta puolikuivaan ja makeaan.

Kotimaiset makeat marjaviinit ovat mitä maistuvimpia kumppaneita jälkiruokien kanssa.

Jälkiruokaviinejä valitessa on hyvä pitää mielessä, että jälkiruokaviini saa olla makeampi kuin itse nautittava jälkiruoka. Valitse puolimakea tai makea vaihtoehto.

Katso videolta, minkälaisen juhlamenun Ossi Paloneva on loihtinut ja minkälaiset juomat tukevat sen upeita makuja!

Pohjolan viinejä