Takaisin
Resepti

Ananassalsa

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon
Vegaaninen

Ananassalsa

Gluteeniton
Kasvisruokavalio
Laktoositon
Vegaaninen
20 min
4 hlö
20 min
4 hlö

Grillatusta ananaksesta valmistettu salsa on grillikesän raikkain kastike ja lisuke. Tarjoa ananassalsaa esimerkiksi grillatun possunfileen kanssa.

Valmistusaineet
  • 1 kypsä ananas

  • 1 pieni punasipuli

  • 2 limettiä

  • 2 chilipalkoa

  • 0,5 ruukkua minttua

  • 2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohjeet
  1. Kuori ja lohko ananas. Grillaa sitä molemmilta puolilta muutama minuutti. Kuutioi ananas.

  2. Kuori sipuli ja leikkaa se pienenpieniksi kuutioiksi. Purista limeteistä mehu sipuleille ja lisää suola. Anna maustua noin 5 minuuttia.

  3. Viipaloi chilit. Hienonna minttu. Lisää sipuleiden joukkoon ananaksen kanssa. Lisää öljy. Tarjoa grillatun lihan kanssa.

Resepti Sanna Kekäläinen, kuva Reetta Pasanen