Takaisin
Resepti

Champagne Sour

Champagne Sour

10 min
1 hlö
10 min
1 hlö

Champagne sour on happaman makea kuohuviinidrinkki, joka sopii hyvin aperitiiviksi. Samppanja tai muu laatukuohuviini maustetaan siinä sitruunamehulla ja sokerilla. Kun odotat vieraita, sitruunaseoksen voi sekoittaa jo etukäteen odottamaan jääkaapissa.

Valmistusaineet
  • 1–2 cl sitruunamehua

  • 1 tl sokeria

  • 10 cl samppanjaa

  • pieni sitruuna- tai appelsiinisiivu

Valmistusohjeet
  1. Sekoita sitruunamehu ja sokeri hyvin. Kaada seos kuohuviinilasin pohjalle.

  2. Täytä lasi hitaasti samppanjalla ja sekoita lusikalla.

  3. Lisää koristeeksi pieni siivu sitruunaa tai appelsiinia.

Vinkki: Voit korvata samppanjan muulla laadukkaalla kuohuviinillä.