Takaisin
Resepti

Kirsikkainen glögisour

Kirsikkainen glögisour

1 hlö
1 hlö
Maistuisiko vaihteeksi kylmä ja raikas glögi? Se sopii mainiosti vaikka jouluaterian alkujuomaksi. 
Juomasuositus
Valmistusaineet

4 cl kirsikkamehua 

2 cl limetinmehua 

2 cl sokerisiirappia 

6 cl punaviiniglögiä 

(2 cl kanamunan valkuaista) 

 

Valmistusohjeet
  1. Laita ravistimeen kaikki raaka-­aineet ja muutama jääpala. Jos haluat rakenteesta runsaamman, voit lisätä 2 cl kananmunan valkuaista. Ravista voimakkaasti. 

  2. Siivilöi juoma jäillä täytettyyn lasiin. Purista appelsiininkuoren palasesta aromaattista öljyä juoman päälle. Koristele halutessasi maraschinokirsikalla ja appelsiinisiivulla. 

Saat juomasta helposti alko­holittoman käyttämällä alkoholitonta glögiä. 

Resepti Santeri Saarinen, kuva Timo Pyykkö